.

.

RONIAVL Светлината в Тъмното Одеяло с Луната и Звездите, Подаръци за Момчета и Момичета, 60 x 50, Светлинен Детско Розово Одеяло за Деца на Възраст от 1 до 10 години За Момич?

RONIAVL Светлината в Тъмното Одеяло с Луната и Звездите, Подаръци за Момчета и Момичета, 60 x 50, Светлинен Детско Розово Одеяло за Деца на

BGN 1.33

Наличност
На склад

【Меки и пухкави на пипане】Много деца се привързват към кой ли някой неодушевленному предмет, такова като одеяло или мека играчкаПодобрена мека кърпа, благородна фланела от 100% плюшени споделят вашето дете усещане за уют и мекота на тактилни усещания. 【Лежи под звездите】 Одеяло има флуоресцентное покритие, което свети в тъмното и безвредна за човешкото тяло.Просто поставете одеяло с единорогом на ярка светлина за около 15 минути.От ярка светлина и колкото по-дълго време за експониране, по-ярко одеяло с единорогом ще изглежда в тъмното. 【Универсално одеяло】 на Разположение 2 размери и 4 стил с размери 60 "L x 50" W и 70 "L x 60" W. Разпуска дали сте у дома или пътувате, можете да се насладите на този приятен уют.Одеяло с единорогом за момичета навсякъде, по всяко време на годината и ще прегърне вас през цялата година. 【Опаковка в кутия за подарък】 Към всеки одеялу приложен сладък и пухкав маска за сън.Това е прекрасен подарък за момичета 1-10 години, който ще им нощ чар, новост и изненада.Направете изненада на момиченце за рождени дни, Коледа, Хелоуин, Великден, Ден на благодарността, Ден за защита на децата и други дейности. 【Лесен и бърз грижи】 За защита на меките завивки от увреждане, тя е херметически затворена.Машинно пране със студена вода, сушене на перална машина на слаб огън.Измийте преди първата употреба.Моля, настанете се удобно и при закупуване и използване. 100% безусловно връщане, ако не сте доволни от стока, в рамките на 14 работни дни от датата на получаване.Светлината в Тъмното одеяло с Еднорози Подаръци за момичета 60 "х 50" Светлинен детско розово-rose одеяло за деца От 1 до 10 години За момичетата За Рожден Ден, Коледа, Хелоуин, Ден на Благодарността, подарък за Великден.

Опции за продукта

Свързани продукти