.

.

Бутановая Blast Запалка Газова Турбо Горелка Запалка Художествена Резбовани Надуваема Газова Запалка за Цигари Ветрозащитная Запалка за Пури Без Газ с Подарък Кути?

Бутановая Blast Запалка Газова Турбо Горелка Запалка Художествена Резбовани Надуваема Газова Запалка за Цигари Ветрозащитная Запалка

BGN 1.67

Наличност
На склад

?【ВГРАДЕН PUNCH За ПУРИ и ПРЕДПАЗИТЕЛ】Машина за пробиване на пури в дъното осигурява допълнително удобство за любителите на пуриИдва с предохранителем да се избегне случайно запалване на деца.Моля, използвайте тази бутановую запалка с повишено внимание и да я съхранява на място, недостъпно за деца. ?【МНОЖЕСТВО и регулируема бутановая запалка】 Повече няма за еднократна употреба, запалки, просто вземете този получите многократна по-лека и изберете туба с бутановым газ с дълъг накрайник, за да тръгнат на пътешествие по всяко време (бутановый газ в комплекта не са включени).Моля, използвайте малка отвертка, за да регулирате регулатор на пламъка в съответствие с нуждите. ?【ТРАЙНИ И ПРЕНОСИМИ】Запалка факел, изработени от инженерни пластмаси и с сплав, лесно може да издържа на падане.Метален материал удължава живота на запалки.Отлично качество, компактен и елегантен дизайн.Предлага се с каишка за най-добрата за носене. ?【ВЕТРОЗАЩИТНАЯ запалка-фенерче】Оборудвани с горелки осигуряват мощно и ветрозащитное синьо пламъци, много по-силно, отколкото одножиговые запалки-факли, особено за отдих, като например туризъм или барбекю.И за запалване на свещи, пури, цигари и фойерверки. ?【Отлични идеи за подаръци】 Тази реколта двигателят е с мазителна запалка - чудесен коллекционный / декоративен подарък за приятел, баща си или приятелите (на семейството) по всякакви поводи, като деня на Свети Валентин, бизнес, рожден ден, сватба, ден на бащата, годишнина, ден на благодарността, Коледа и т. ?Характеристики : ►БУТАН за ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА : регулира височината на пламъка.Бутановое гориво за еднократна употреба.Запалка НЕ се предлага пълноценен бутан заради Правилата спедиция. ►ОПАКОВКА : е Опакован в елегантна подарък кутия.Това е идеален подарък за всякакви поводи като сватба, Ден на бащата, рожден Ден, Годишнина и т. ?Описание : Материал : метал Цвят : злато, сребро Размер : 82*28*18 мм Вид на гориво за презареждане : бутан Тип : ветрозащитный ? Опаковка : Запалка за пури * 1 кутия * 1 ? Забележки : 1.

Опции за продукта

Свързани продукти