.

.

Детски шампоан и средство за измиване на тялото ATTITUDE 2 в 1, Доказан EWG, Хипоалергичен, на растителна и минерална основа, Вегетариански и без насилие, Еко-Пълнител, Бад?

Детски шампоан и средство за измиване на тялото ATTITUDE 2 в 1, Доказан EWG, Хипоалергичен, на растителна и минерална основа, Вегетариански

BGN 9.06

Наличност
На склад

ДЕРМАТОЛОГИЧЕСКИ ТЕСТВАН : Шампоан е идеален за безкрайно попълването на нашия алуминиева бутилка за многократна употреба помпаШампоан и средство за измиване на тяло 2 в 1 от This ATTITUDE специално предназначена за щадящо почистване на нежната кожа на вашето бебе и скалпа за една лесна стъпка.Той се готви на по-97,9% от натурални съставки *. Обогатен с екстракт от листа от боровинка, известно със своите успокояващи, антиоксидантни и защитни свойства, той е идеален за деликатна и чувствителна кожа. Той добре пяна, а тънкият аромат на бадемово мляко, което я прави приятна за използване.Неговата формула EWG VERIFIEDTM дерматологически тествана, веганская, не съдържа агресия, както и биоразлагаема. Тя се предлага в еко-наполнителе обем 67,6 течни унции, който е лесен за носене и използване на дом.В него се съдържа 81% по-малко пластмаса, но четири пъти повече продукт, отколкото в бутилка с обем 16 течни унции.Повече шампоан за вас, по-малко отпадъци за планетата! * В съответствие с ISO 16128.

Опции за продукта

Свързани продукти