.

.

2 Бр. Цветни Щипки за Коса От Метална Сплав, Аксесоари за Коса, за Жени и Момичета, Бяла Лилия, Щипки за Коса, Розово Френски Камбанка, Орхидея, Сладък Щипки За Коса, Ак?

2 Бр. Цветни Щипки за Коса От Метална Сплав, Аксесоари за Коса, за Жени и Момичета, Бяла Лилия, Щипки за Коса, Розово Френски Камбанка,

BGN 2.33

Наличност
На склад

Подходящ за различни прически, като например дълга коса, къса коса, права коса, къдрава или вълниста коса, тънка коса, коса със средна дебелина, гъста коса и много гъста, дълга коса и т, Шнола за коса butterfly sunflower е изработена от алуминиеви сплави, метални пружини, има малко тегло, не е лесно ръжда, здрава и трайна, се отличава с висока стойност на използване, дълъг живот и многоразовостью.Фиби за коса с пеперуди и слънчоглед са подходящи за различни поводи като срещи, парти по случай рождения ден, празнични партита, танцови изпълнения, сватби, душ за младоженци, както и да са подаръци за стилни приятелки, майка, приятелка, съпруга. [Модерен нокът за коса] - Вие ще получите 2 фиби за коса, включително и 1 бяла заколку с цветя, лилии и 1 розова френската заколку с една орхидея-камбана.Материал от сплав прави заколку за косата по-лъскава и по-модерен, а шнола за коса в пролетно-летния стил, ще ви направи по-популярни. [Отговаря на възрастта] - Шнола за коса с цвете подходящ за всички типове хора и всички видове прически за всички възрасти.Девойки, малки момичета, зрелите жени, майки и т., могат да бъдат идеално се комбинира с тези фиби за коса. [Високо качество] - Щипки за коса White снежана са направени от метална сплав.Трайни, им е лесно да се повреди, красив външен вид, атрактивен цвят, лесен за носене, да се носят удобно и приятно, да не извадя на косата. [Широко използван] - Изискани модели от лилиуми и орхидеи-камбани, популярни сред младите дами.Просто и блестящо бижу за коса - идеалният избор за дома, работа, партита, банкети, срещи, сватби и много други. [Идеален подарък] - Красотата е в природата на всяка жена, аксесоари за коса от сплав - идеален подарък за вашата майка, съпруга, дъщеря или приятелка.Те са стилни и практични и могат да решат много проблеми с косата.

Опции за продукта

Свързани продукти