.

.

Перуки на дантели с ефект Омбре, Човешка Коса, предварително Выщипанные с детски коса, 13x4, Прозрачни, Скъпа-Друго, Дълги, Къдрави Перуки На Дантели от Човешка Коса, З?

Перуки на дантели с ефект Омбре, Човешка Коса, предварително Выщипанные с детски коса, 13x4, Прозрачни, Скъпа-Друго, Дълги, Къдрави

BGN 48.73

Наличност
На склад

?【Перука от 100% човешка коса на дантели 】 : 10 A Висококачествени 100% необработен бразилски естествени човешки косми, събрани при млади момичета, плътност 150%, много меки и еластични, здрави и елегантни, без лепило, без проливането на Всички наши стоки са доставени (FBA); Доставка в рамките на 1-3 работни дни; 24-часово онлайн-обслужване на клиентиНие извършваме възстановяване, без да посочва причина, пълно възстановяване, се стремим към 100% удовлетвореност на клиента. Колко време трае?. О : това зависи от вашето обслужване (обикновено 6-12 месеца).Отнасяйте се към него като към собствената си коса, с помощта на съвети за грижа за косата, но редовно миене с климатик обикновено може да направите косата си по-дълго. Как поддържате форма?.О : Докато седите у дома, извадете го и сложете на поставка за перуки.Шкаф ще ви помогне да запазите формата на перуката, а оттеглянето му от главата ще ви спаси от необходимостта замря и извадя косата. Как да си мият перука?.A : След измиване на перуката не вытряхивайте го в кърпа.Бъдете внимателни и высушивайте му парче по парче.Това гарантира, че кичура коса не отпадат.Освен това, никога не положи перука, докато е мокър.Известно е, че дори тези прически, които са подредени "мокри начин", може да навреди на вашия перука. Като изсъхне перука?.О : След накисване на перука вода, изстискайте го подсушете с.Не отжимайте, в противен случай в основата на перуката може да се деформира и смешно да изсъхне. Как да се избегне entanglements или косопад?.О : Моля, измийте косата с висококачествен шампоан.Моля, ежедневно четка за обемни къдрава коса с помощта на гребен с широки зъбци, моля винаги се консултирайте с вашия стилист, преди да опитате някакви техники за подреждане, в които не сте сигурни. Как да се измери перука?.О : Дължина на косата на перука с вълнообразен коса трябва да се простря до права, за да се измери дължината; Дължина на косата на перука трябва да се измерва с дължина от края на главата до най-дълга коса отдолу.

Опции за продукта

Свързани продукти