.

.

Комплекти за рисуване с диаманти във формата на Аквариума, за да Черна Котка, Комплекти за рисуване с Диаманти във формата на Животни, Пълни Кръгли Комплекти с Крис?

Комплекти за рисуване с диаманти във формата на Аквариума, за да Черна Котка, Комплекти за рисуване с Диаманти във формата

BGN 0.33

Наличност
На склад

【Информация за размера на】 Комплекти за диамант рисуване с пълна кръгла кристална серия 5 D Животните 8 X 12 см / 20 X 30 cm. 【Декорация на дома,】 може да бъде издадена в детски стаи, игрални зони, зони за отдих, детски стаи и т., което може да направи оформено място по-жив и колоритным. 【Чудесен подарък】 Можете да го дари на семейството си или приятели и заедно с тях какво да правите в производството на занаяти собствените си ръце, а също и да покаже търпение и постоянство. 【Платно с висока разделителна способност】 Нашите диамантени картини - това е водоустойчив платно с висока разделителна способност, символи и букви е много лесно да се види и прочете дори и на децата. 【Послепродажная гаранция】 Нашата марка поддържа 100% следпродажбено обслужване, вие можете да се свържете с нас по всяко време, ако имате някакви въпроси, ние ще отговорим в рамките на 24 часа, за да реши вашите проблеми. 【Информация за размера на】 Комплекти за диамант рисуване с пълна кръгла кристална серия 5 D Животните. 8 X 12 см / 20 X 30 cm. 【Декорация на дома,】 може да бъде издадена в детски стаи, игрални зони, зони за отдих, детски стаи и т., което може да направи оформено място по-жив и колоритным. 【Чудесен подарък】 Можете да го дари на семейството си или приятели и заедно с тях какво да правите в производството на занаяти собствените си ръце, а също и да покаже търпение и постоянство. 【Платно с висока разделителна способност】 Нашите диамантени картини - това е водоустойчив платно с висока разделителна способност, символи и букви е много лесно да се види и прочете дори и на децата. 【Послепродажная гаранция】 Нашата марка поддържа 100% следпродажбено обслужване, вие можете да се свържете с нас по всяко време, ако имате някакви въпроси, ние ще отговорим в рамките на 24 часа, за да реши вашите проблеми.Диамантена живопис, известен още като САМ diamond живопис, представлява комбинация от биологични нежни блестящи кристали и добре проектирани модели от дизайнери Diamond живопис.Всичко, което трябва да направите художник, тя се залепи на таблетка, извлечени с помощта на показалеца на инструмента, до съответния символ върху платно, така, че да се получи диамант, а след това бавно да попълните област, съответстваща на всеки символ.

Опции за продукта

Свързани продукти