.

.

SEWACC 10 бр Уплътнение за отпечатване на Матрици Силиконови Печати Силикон Мат Восъчен Печат Уплътнение За запечатване Восъчни Печати О Накладки Подложка за отпечат?

SEWACC 10 бр Уплътнение за отпечатване на Матрици Силиконови Печати Силикон Мат Восъчен Печат Уплътнение За запечатване Восъчни

BGN 25.12

Наличност
На склад

УПЛЪТНЕНИЕ - Силиконов уплътнител за восъчен печат, изработен от здрав материал с високо качество, който е трайна и практичен за по-дълга употребаАКСЕСОАРИ ЗА ВОСЪК ЗА ПЕЧАТИ - ще имате добър опит за използване благодарение на безупречному качество на производство на този продукт.Оборудване запечатване ВОСЪЧЕН УПЛЪТНЕНИЕ - тя остава здрава и гъвкава при различни температури и условия.Силиконов уплътнител за уплътняване на кола маска - отлично качество на изработка, интелигентен дизайн, стабилност и практичност, ще ви осигури приятно преживяване употреба.СТОКИ за ДОМА- ✨✨е Изработен от висококачествен силикон, за многократна употреба, мека и антипригарный, лесно се премахва, , не е лесно да се повреди, трайно УПЛЪТНЕНИЕ гу - Силиконов уплътнител за восъчен печат, изработен от здрав материал с високо качество, който е трайна и практичен за по-дълга употреба.АКСЕСОАРИ ЗА ВОСЪК ЗА ПЕЧАТИ - ще имате добър опит за използване благодарение на безупречному качество на производство на този продукт.Оборудване запечатване ВОСЪЧЕН УПЛЪТНЕНИЕ - тя остава здрава и гъвкава при различни температури и условия.Силиконов уплътнител за уплътняване на кола маска - отлично качество на изработка, интелигентен дизайн, стабилност и практичност, ще ви осигури приятно преживяване употреба.СТОКИ за ДОМА- ✨✨е Изработен от висококачествен силикон, за многократна употреба, мека и антипригарный, лесно се премахва, , не е лесно да се повреди, здрав i. кръст Бод Пакет включва 10 x о восъчни тампони Особености -Луксозно занаят, внимателно формулиран до всеки детайл, за придаване на красив и елегантен вид Стоки за дома. -Можете да дадете на приятелите си в нов дом, това им хареса.Продуктът е изискан външен вид восъчен печат-печат. -Цвят : розов лек восъчен тампон за печат -Ще получите достатъчно на брой и запечатване на капаци за печати, и можете да го споделите със своите приятели. Восъчни тампон за печат. -Материал : силикон уплътнение - - предпазват вашата плота от наранявания, също може да се превърне в идеален настолен подложка за украса на восъчни плочи.

Опции за продукта

Свързани продукти