.

.

Wake In Cloud - Комплект от 2 покрива възглавница, взаимозаменяеми в сиво и тюркоазено, мека калъфка от микрофибър (стандартен размер, 20x26 инча)

Wake In Cloud - Комплект от 2 покрива възглавница, взаимозаменяеми в сиво и тюркоазено, мека калъфка от микрофибър (стандартен

BGN 1.00

Наличност
На склад

【Размер】 2 калъфки за възглавници 20x26 инча (ВЪЗГЛАВНИЦА-ПОДЛОЖКА В КОМПЛЕКТА НЕ са включени). 【Дизайн】 Обратими, със сива фигура от една страна и тюркоазено модел с друг. 【Материал】 100% микрофибър, мека, здрава, лека, устойчива към избледняване, появата на бръчки и машинно пране. 【Лесно грижа】 Машинно пране в хладка вода с лек режим, сушене на перална машина на слаб огън и да не се избелва. * Моля, обърнете внимание : възглавница-подложка в комплекта не е включена.В комплекта са включени 2 калъфки за възглавници/своята практика за възглавници Лека машинно пране в студена вода, съхраняващ цикъл, с ниска сушене в пералнята, да не се избелва.Информация за размера на Квадратна калъфка 18 "x 18". Стандартна - калъфка 20 "x 26".Royal калъфка 20 "x 36" . Европейската калъфка 26 "x 26" . * Моля, обърнете внимание : възглавница-подложка в комплекта не е включена.

Опции за продукта

Свързани продукти