.

.

LAHL Калъфка за Свети Валентин, на Червен Фон, Аз Те Обичам, Сърцето, Декоративна Лумбална Калъфка за възглавница, Калъф За Възглавница, Домашно Легло, Диван, Кола, Пам?

LAHL Калъфка за Свети Валентин, на Червен Фон, Аз Те Обичам, Сърцето, Декоративна Лумбална Калъфка за възглавница, Калъф За Възглавница,

BGN 0.67

Наличност
На склад

【Размери (д x Ш)】-12x20 инча/30 см x 50 см, моля, се допуска отклонение до 1-2 см, калъфка изработена ръчно)Втулки в комплекта не са включени (възглавници не). 【Плат】 Тази калъфка е изработена от памук и лен, бежовата, а не бяла, с шарени отпред и без принта отзад.Дизайн на тайния джоб, може да се сваля за почистване в пералня. 【Широко се използва】 Тази калъфка може да украсите стаята си с лесен и модерен начин.Подходящ за мека мебел, диван комплекти, легла, кола, седалка, на перваза на прозореца, любовта на седалки, хол, спалня, настилки, пейки, офис, кафене и т. 【най-Добрият подарък】 Калъфки - това е най-добрия подарък за вашите приятели и близки.Красив модел мека кърпа и качеството на изработка, с искреност, не е безвреден за деца и домашни любимци. 【Персонализирани услуги】 Ние предлагаме индивидуални услуги, моля, свържете се с нас, ако имате нужда.Тази калъфка може да украсите стаята си с лесен и модерен начин.Подходящ за мека мебел, диван комплекти, легла, кола, седалка, на перваза на прозореца, любовта на седалки, хол, спалня, настилки, пейки, офис, кафене и т. Това може да бъде подарък за вашето семейство, приятели, съседи и т., за да се изразят емоции или поздравя с празника.Ние предлагаме индивидуални услуги, моля, свържете се с нас, ако имате нужда.Независимо от това, кога и къде, щастие винаги ще ви съпътстват.Ние се стремим да ви удовлетвори, вашето удовлетворение-това е цялата необходима ни благодарност, ние предлагаме 100% гаранция за възстановяване, връщане или замяна на стоки, без обяснение, гарантираме, че винаги ще първокласни продукти и безупречно предпродажное и следпродажбено обслужване.

Опции за продукта

Свързани продукти