.

.

Играчки за домашни животни BIYSBAW, Пневматични Играчки За Котки, Вибрираща Играчка От коча билка, Креативна Имитативната Играчка-Качающаяся Рибка, Забавен Пръчка (Ку?

Играчки за домашни животни BIYSBAW, Пневматични Играчки За Котки, Вибрираща Играчка От коча билка, Креативна Имитативната Играчка-Качающаяся

BGN 5.20

Наличност
На склад

1 Ръчно управление, интерактивна игра.Нека вашите отношения ще станат по-близо във взаимодействие с влюбени котка. В рибеното корема съдържа коча билка, която привлича котки към активен подход и увеличава тяхната гъвкавост. Висококачествени материали : памук, лека дрямка, не травмирующий котешки лапи, подходящ за кусания, дъвчене, лягания и сън 4. Реалистичен и атрактивен : външен вид, изпълнени с помощта на 3 D технологията на печат е много реалистична, сигурни и надеждни, и не ще плаши котките, като по този начин вдъхновяващи котки се интересуват от лов.Грижи за домашни любимци : Тази жива играчка ще ви котки от много забавно, така че те да не се чувстват сами, няма да рушим мебели, ще намалят габаритните стрес и желание да рушим мебели.

Опции за продукта

Свързани продукти