.

.

Открит котешката Gralara, Дълбоко Подвижна Тоалетна чиния, Лесно моющийся, с Тава за боклук с високи страни и Лъжица, Тава за домашни любимци за Коте, Кученце, Дребни жи?

Открит котешката Gralara, Дълбоко Подвижна Тоалетна чиния, Лесно моющийся, с Тава за боклук с високи страни и Лъжица, Тава за домашни

BGN 0.67

Наличност
На склад

С клапа на лъжица : много е удобно и не зацапва ръце при почистванеЛесен за почистване, Благодарение на подвижен дизайн, удобен задържане за лесно почистване и многоразовому употреба.Материал : Висококачествен полипропилен материал, здрав за по-дълъг срок на експлоатация.Характеристика : Тавичката в рамка осигурява допълнителна височина и предотвратява работна котешки тоалетни от тавата из стаята.Ефект : Осигуряване на вашата котка изолиран тоалетна и намаляване на броя на выслеживаемого боклук.Описание : - Материал : Висококачествен полипропилен материал, здрав за по-дълъг срок на експлоатация. - Функция : Тавичката в рамка осигурява допълнителна височина и предотвратява работна котешки тоалетни от тавата из стаята. - С куха лъжица : много е удобно и не зацапва ръце при почистване. - Ефект : осигуряване на вашата котка изолиран тоалетна и намаляване на броя на выслеживаемого боклук. - Лесен за почистване, Благодарение на подвижен дизайн, удобен задържане за лесно почистване и многоразовому употреба.Параметри : -Материал : pp Опаковката включва : 1 тава за котешки тоалетни, 1 лъжица Забележка : Моля се допуска малки грешки, поради ръчно измерване и на различните монитори.

Опции за продукта

- Material:
PP
Package Includes:
1 Cat Litter Box Tray :
1 Spoon :
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors. :

Свързани продукти