.

.

eecoo Преносим Малка Площадка за домашни любимци, Прозрачен Кошарката за Кученце, Котка, Клетка за Зайче, Палатка за игри на открито (Черен)

eecoo Преносим Малка Площадка за домашни любимци, Прозрачен Кошарката за Кученце, Котка, Клетка за Зайче, Палатка за игри на

BGN 3.33

Наличност
На склад

Прозрачна мрежа ви позволява по всяко време да видите вашия домашен любимец и да си взаимодействат с него, а водоустойчив плат предпазва от урина на полТова е детска площадка за малки домашни животни, като хамстери, морски свинчета, мишки, gerbil, порове, катерици, зайци и т. е Изработена от висококачествена тъкан, удобен и дишаща.Автоматично отключване, не е необходима сложна фърмуер, огради автоматично раздвинется, вградена в рамката се появи и устройство се отваря за секунди.Малък размер, лек, сгъваем, лесен за почистване и удобен за переноске.Това може да помогне на вашия домашен любимец запазване на радостно настроение и добавяне на жизнените сили в живота.Обновен дизайн с дышащим калъф с цип осигурява безопасност на вашия домашен любимец и го предпазва выползание.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Палатка-клетка за домашни любимци Материал : плат Цвят : черен Размер на продукта : 80x80x16 см / 31,5x31,5x6,3 съдържание на Пакета : 1 х палатка-клетка за домашни любимци Забележка : 1. Моля се допуска грешка в 13 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Pet Cage Tent
Material:
Cloth
Color:
Black Product Size
Package List:
1 x Pet Cage Tent :
Note:
1. Please allow 13cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Свързани продукти