.

.

QUUL 6 бр. Обтегач за салфетки, Халка за хавлии, Аксесоари за сервиране на масата в хотел (Цвят: бяло-плодов персик5, Размер: 1)

QUUL 6 бр. Обтегач за салфетки, Халка за хавлии, Аксесоари за сервиране на масата в хотел (Цвят: бяло-плодов персик5, Размер: 1)

BGN 174.93

Наличност
На склад

Това е пръстен за салфетки за разкрасяване на бюрото си, тъй като то е добре оформено и подходяща за вашата трапезаПръстен за салфетки за маса украса, изработени от здрав и практично сплав. дълготраен, с чиста подплата и вериги за даване на глобата вид.Идеален за специални поводи, като сватби и т. В нашата опаковка 6 пръстени за салфетки.Това е пръстен за салфетки за разкрасяване на бюрото си, тъй като то е добре оформено и подходяща за вашата трапеза.Пръстен за салфетки за маса украса, изработени от здрав и практично сплав. дълготраен, с чиста подплата и вериги за даване на глобата вид.Идеален за специални поводи, като сватби и т. В нашата опаковка 6 пръстени за салфетки.Функция : Това е пръстен за салфетки за разкрасяване на бюрото си, тъй като то е добре оформено и подходяща за вашата трапеза.Пръстен за салфетки за маса украса, изработени от здрав и практично сплав. дълготраен, с чиста подплата и вериги за даване на глобата вид.Идеален за специални поводи, като сватби и т. В нашата опаковка 6 пръстени за салфетки.Цвят : злато, сереброматериал : Сплавразмер : един размЕрв комплектът включва : 6 * халки за салфетки забележки : 1. Поради разлики в осветлението и екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.Държач за кърпички е вид растение, изпълнен с елегантна атмосфера.

Опции за продукта

Свързани продукти