.

.

Фен FECAMOS с топлинна задвижване, Вентилатор за камината, Вентилатор за печки 11,2x8x19,7 см от чугун с Устройство за камини, допринасящ за повишаване на температурата в по

Фен FECAMOS с топлинна задвижване, Вентилатор за камината, Вентилатор за печки 11,2x8x19,7 см от чугун с Устройство за

BGN 0.33

Наличност
На склад

Камина вентилатор с 4 остриета, използва термоелектрически модул като малък генератор, за привеждане в действие на двигателя на вентилатораНяма нужда от батерии или електричество, за подобряване на циркулацията на топлината и намаляване на разхода на дърва в пещта на 28%. Фурната е предназначена за движение на топлина, получен от дърва / въглища или на пещната печки, нормална температура на повърхността е 50 ℃-400 ℃.Издържа на висока температура до 752℉ (400 ℃) и не се деформират и не обесцвечивается дори и след продължителна работа при висока температура.Основа с устройство, ако температурата на повърхността надхвърля 300 ℃, устройството дискретно приподнимет предната част на вентилатора, за да защити БЕЛЕЖКА и двигател. Камина вентилатор с 4 остриета, използва термоелектрически модул като малък генератор, за привеждане в действие на двигателя на вентилатора. Няма нужда от батерии или електричество, за подобряване на циркулацията на топла и намаляване на разхода на дърва в пещта на 28%. Предназначен за циркулация на топлинна енергия, произведена от дърва/въглища или топкой печки, нормална температура на повърхността е 50 ℃-400 ℃. Издържа на висока температура до 752 ° С (400 ℃), не е деформиран и не обесцвечивается дори и след продължителна работа при висока температура. Основа с устройство, ако температурата на повърхността надхвърля 300 ℃, устройството леко да повдигне предната част на вентилатора за защита на БЕЛЕЖКАТА и на двигателя.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Камина, вентилатор Материал : Желязо Тегло : прибл. 710 г / 25 грама Размер : прибл.8 Характеристики : Не се налага да използвате батерии или храна Приложение : Използва се в каминах за повишаване на температурата в помещението.Списък с пакети : 1 x Камина, вентилатор 1 x Ръководство на английски език Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Fireplace Fan
Material:
Iron
Weight:
Approx. 710g / 25oz
Size:
Approx. 11.2x8x19.7cm / 4.4x3.1x7.8in
Features:
No need to use batteries or power
Application:
Used in fireplaces to promote the increase of indoor temperature.
Package List:
1 x Fireplace Fan:
1 x English Manual:
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Свързани продукти