.

.

Копринени Подшитые кърпи за ръце TENSTARS за дизайн на баня - Бързо Съхнене - Ултра Мек Впитывающее кърпа от микрофибър за баня, фитнес, фитнес зала, душ, хотел и спа - 16x28 ?

Копринени Подшитые кърпи за ръце TENSTARS за дизайн на баня - Бързо Съхнене - Ултра Мек Впитывающее кърпа от микрофибър за баня,

BGN 9.99

Наличност
На склад

【ЛУКСОЗНА КОПРИНА ДЕТАЙЛ】По ръба на кърпи се използва коприна кантКадифен и мек, не натирая кожата.Удобен микрофибровый коралов кадифе TENSTARS, широко използван в опциите - тези на бързо съхнещи кърпи представляват универсално плюшевое тканевое кърпа, която е идеална за занимания във фитнеса, на плажа, в басейна или в други безкрайни места. 【НЕ НАТИРАЯ КОЖАТА】 УДОБНА и МЕКА - Добре абсорбира влагата, но по-лека.Придава на тялото мека и деликатна докосване, поглъща влагата.За лична хигиена и красота - като тюрбан за коса, кърпа за сушене на косата, спортно кърпа, пътни настилки кърпи, халат за баня, обвивка за баня. 【УЛТРА ВПИТЫВАЮЩИЙ】 ВПИТЫВАЮЩИЙ и бързо сохнущий – кърпи TENSTARS от микрофибър коралов кадифе могат да абсорбират вода, в 7 пъти повече от теглото им, което осигурява быстросохнущую по-голяма повърхност.Това е кърпата може да се пере и се използват повторно стотици пъти. 【ЛЕСНО да се изтрият】 Кърпи трябва да се перат на пишеща машина в хладка вода и се сушат в перална машина при ниска температура. 【Поддръжка за 100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ】 комплектът включва 6 хавлии за ръце с размери от 16 до 28 инча - ние знаем, че вие ще бъдете много доволни и ще се влюбите в тях.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви проблеми по този въпрос. 【ЛУКСОЗНА КОПРИНА ДЕТАЙЛ】По ръба на кърпи се използва коприна кант.Кадифен и мек, не натирая кожата.Удобен микрофибровый коралов кадифе TENSTARS, широко използван в опциите - тези на бързо съхнещи кърпи представляват универсално плюшевое тканевое кърпа, която е идеална за занимания във фитнеса, на плажа, в басейна или в други безкрайни места. 【НЕ НАТИРАЯ КОЖАТА】 УДОБНА и МЕКА - Добре абсорбира влагата, но по-лека.Придава на тялото мека и деликатна докосване, поглъща влагата.За лична хигиена и красота - като тюрбан за коса, кърпа за сушене на косата, спортно кърпа, пътни настилки кърпи, халат за баня, обвивка за баня. 【УЛТРА ВПИТЫВАЮЩИЙ】 ВПИТЫВАЮЩИЙ и бързо сохнущий – кърпи TENSTARS от микрофибър коралов кадифе могат да абсорбират вода, в 7 пъти повече от теглото им, което осигурява быстросохнущую по-голяма повърхност.

Опции за продукта

Свързани продукти