.

.

Кола номер едно Гише отдушник За мобилен телефон с Въртене на 360 Градуса отдушник на Притежателя на Телефона, за мобилен телефон Изход на въздуха Безопасно Шофиран?

Кола номер едно Гише отдушник За мобилен телефон с Въртене на 360 Градуса отдушник на Притежателя на Телефона, за мобилен

BGN 2.00

Наличност
На склад

【Материал】 Материал автомобил на притежателя на телефона - рафтинг и силиконМатериал сплав притежава висока твърдост и издръжливост, както силиконов материал, има добра гъвкавост и устойчивост на износване. 【Нескользящий】 Титуляр за телефон air vent оборудван силиконовата покритие срещу плъзгане с текстурирана повърхност, която увеличава триенето с мобилен телефон и засилва противоскользящий ефект.Гуманизированный дизайн няма да навреди на мобилен телефон. 【Гъвкавост】 Това е планина за мобилен телефон с вентиляционным дупка е снабдено с устройство за регулиране на кормилното управление, което може да се върти на 360 градуса.Можете да регулирате посоката на затваряне на воля, независимо от това, дали посоката на излизане на въздуха хоризонтална или вертикална. 【Дизайн】 Конструкция триъгълна скоба за ръце, благодарение на действие на силата на гравитацията, може надеждно заключване на мобилен телефон (4-6,2 инча / 10,16-15,75 см), без да падне, така че мобилният телефон е винаги в стабилно състояние. 【Прилагането на】 Този продукт е много подходящ за използване в вентиляционном отверстии превозно средство, което ви позволява да се види ясно на екрана на мобилен телефон и продължи безопасно шофиране.Той е подходящ за повечето модели мобилни телефони, представени на пазара, и осигурява голямо удобство за вашето пътуване. 【Материал】 Материал автомобил на притежателя на телефона - рафтинг и силикон.Материал сплав притежава висока твърдост и издръжливост, както силиконов материал, има добра гъвкавост и устойчивост на износване. 【Нескользящий】 Титуляр за телефон air vent оборудван силиконовата покритие срещу плъзгане с текстурирана повърхност, която увеличава триенето с мобилен телефон и засилва противоскользящий ефект.Гуманизированный дизайн няма да навреди на мобилен телефон. 【Гъвкавост】 Това е планина за мобилен телефон с вентиляционным дупка е снабдено с устройство за регулиране на кормилното управление, което може да се върти на 360 градуса.

Опции за продукта

Свързани продукти