.

.

(без Bluetooth) (2 бр. в опаковка) Резервни части за стилуса s22 Ultra s Pen за Samsung Galaxy s22 Ultra 5G 6,8 инча, писалката също е подходящ за Galaxy s21 Ultra 5G (бял)

(без Bluetooth) (2 бр. в опаковка) Резервни части за стилуса s22 Ultra s Pen за Samsung Galaxy s22 Ultra 5G 6,8 инча, писалката

BGN 1.33

Наличност
На склад

резервни части за стилуса s22 ultra писалка за Samsung Galaxy s22 Ultra 5 G, подмяна на s pen за Samsung Galaxy s21 ultra може да са поставите калъф за телефон s22 ultra, размер на главата на s pen е малко по-различно, други са едни и същи. не се предлага с функция Bluetooth s22 ultra pen, може да не разпознаете вашия телефон.няма инсталация guild book, pen е снабден с всички еднакви функции на s pen, като редактирате / писане / рисуване.(няма функция за Bluetooth). в комплект вървят допълнителни накрайници за пера (всички уши на твърдия тип), то това ще удължи времето за използване на писалката. и в комплект 2 * сменяеми пакет, пакет за съхранение ще послужи за различни цели. резервни части за стилуса s22 ultra за Samsung Galaxy s22 Ultra 5 G, подмяна на s pen Samsung Galaxy s21 ultra. може да са поставите калъф за телефон s22 ultra, размер на главата на s pen е малко по-различно, други са едни и същи. не се предлага с функция Bluetooth s22 ultra pen, може да не разпознаете вашия телефон.няма инсталация guild book, pen е снабден с всички еднакви функции на s pen, като редактирате / писане / рисуване.(няма функция за Bluetooth). в комплект вървят допълнителни накрайници за пера (всички уши на твърдия тип), то това ще удължи времето за използване на писалката. и в комплект 2 * сменяеми пакет, пакет за съхранение ще бъде още една среща. s22 ultra 5g s pen Replacement ще замени ви счупената/изгубена/нерабочую/старата дръжка е като нова, може да са поставете оригиналната опаковка.Цвят (цветът е малко по-различно, а оригиналната корона писалка малко повече).това резервни части за стилуса на трети страни, липсата на функцията Bluetooth означава липса на дистанционното управление.

Опции за продукта

Свързани продукти