.

.

KeaBabies 5 опаковки органични салфетки от оригване за малки момичета и момчета и 10 x детски bandhan-Слюнявчиков - Ультрапоглощающая плат Оригване, Дрехи от оригване - шарен?

KeaBabies 5 опаковки органични салфетки от оригване за малки момичета и момчета и 10 x детски bandhan-Слюнявчиков - Ультрапоглощающая

BGN 23.75

Наличност
На склад

Набор от органични кърпички за оригване от 5 опаковки – Родителство - прекрасно приключениеНие сме разработили кърпички Kea Babies Urban Burp, за да помогне на вас и вашето дете да останат близки, свежи и удобни и да се насладите на още много моменти на единение. 3 Слоя на защита – Нашите градски кърпички за оригване - това е перфектните кърпички за оригване бебета; изпълнени качествено флисом за оптимално усвояване, като ви свежи и сухи.Горните и долните слоеве са изработени от органичен памук, сертифициран DESI (CU 1042833). Фигура 8, напълно затварящ раменете, с размери 21 х 10,5", е достатъчно широк, за да покрие раменете си.Уникален дизайн под формата на цифри 8 предотвратява подхлъзване кърпички за оригване. 10 x детски нагрудников-bandhan изключителен дизайн, изпълнена с ексклузивни изискани щампи на 100% органично кърпи памук, двуслойни от мек водоустойчив руно и зашити на съвременната шевове оверлоком.Крайният продукт : функционални и стилни бебешки лигавници за момичета и момчета, които веднага се открояват.Всеки детайл слюнявчика-кърпи Kea Babies, изработен ръчно от висококачествени материали с изключителна доза любов.Го унисекс-цветове, подходящи за малки момчета и момичета. 100% Органичен памук - Защита на деликатната кожа на вашето бебе с помощта на нашите слюнявчиков Kea Babies Baby Bandana. Използвайки само 100% органичен памук, сертифициран DESI, кожата на вашето дете няма да се ядоса. Набор от органични кърпички за оригване от 5 опаковки – Родителство - прекрасно приключение.Ние сме разработили кърпички Kea Babies Urban Burp, за да помогне на вас и вашето дете да останат близки, свежи и удобни и да се насладите на още много моменти на единение. 3 Слоя на защита – Нашите градски кърпички за оригване - това е перфектните кърпички за оригване бебета; изпълнени качествено флисом за оптимално усвояване, като ви свежи и сухи.Горните и долните слоеве са изработени от органичен памук, сертифициран DESI (CU 1042833). Фигура 8, напълно затварящ раменете, с размери 21 х 10,5", е достатъчно широк, за да покрие раменете си.Уникален дизайн под формата на цифри 8 предотвратява подхлъзване кърпички за оригване. 10 x детски нагрудников-bandhan изключителен дизайн, изпълнена с ексклузивни изискани щампи на 100% органично кърпи памук, двуслойни от мек водоустойчив руно и зашити на съвременната шевове оверлоком.Крайният продукт : функционални и стилни бебешки лигавници за момичета и момчета, които веднага се открояват.Всеки детайл слюнявчика-кърпи Kea Babies, изработен ръчно от висококачествени материали с изключителна доза любов.Го унисекс-цветове, подходящи за малки момчета и момичета.

Опции за продукта

Свързани продукти