.

.

Toddmomy Вендузи за Зърната на гърдите Коректор за зърна 8 бр. Професионален Удължител за Гърди За Бременни Плосък Усилвател За Жени Гребец Коректор Шейпър Кърменето О?

Toddmomy Вендузи за Зърната на гърдите Коректор за зърна 8 бр. Професионален Удължител за Гърди За Бременни Плосък Усилвател

BGN 0.67

Наличност
На склад

СиликонКоректор силиконови вендузи на гръдния кош : Лесен за използване и почистване, ефективен и портативен.Подходящ е за бременни жени, за подобряване на фиксирана или инкрустирани гърдите за по-добър кърмене.Гребец за корекция на гърдите, на главата формата на : Изработен е от качествени материали, е безопасно и полезно за здравето, няма да предизвика никаква вреда на гърдите.Дамски молокоотсосалка : нехирургическая, използва меко усвояването на разтягане на гърдите, значително подобрение след менструация.Плосък издънка за гърдите : Проста и незабележима, лесно се крие под бюстгальтером, вие можете да я използвате по време на сън или на работа, като предоставя повече удобства.Коректор на гърдите : Професионалист, достъпни женски коректор на гърдата в обърната форма, здрав инструмент, с който могат лесно и ефективно да се ползват.Пратката включва 4 x молокоотсоса Характеристики - Компактен размер за лесно съхранение и пренасяне, вие можете да го сложите във вашата раница, чанта и т. - Висококачествени материали и изключителна изработка на производство осигуряват нейната устойчивост и практичност. - Поддръжка на тази молокоотсоса е много проста : сложете капака върху равна или вградена ракла, поддържане на правилното усвояване, за да се избегне увреждане на кожата. - Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването. - Лесен за използване и почистване, ефективен и преносим.Подходящ е за бременни жени, за подобряване на фиксирана или инкрустирани гърдите за по-добър кърмене. - Цвят : прозрачен Материал : силикон Информация за стоки, дамски гърдите издънка лесно е деформиран и ви носи много удобство.плосък издънка за гърдите Това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди. коректор за гърдите, Ако търсите коректор за гърди във формата на главата, тогава тук. силиконовата издънка за гърдите е Изработена от висококачествен материал, практичен и трайни за дълго използване.

Опции за продукта

Свързани продукти