.

.

ИЗПЪЛНЕНИЕ на електрически двигател 10 12 В Електрически Вентилатор за охлаждане на радиатора с Прави ножове, Обръщане на 1250CFM Silm Два Вентилатора с инструменти за Мо?

ИЗПЪЛНЕНИЕ на електрически двигател 10 12 В Електрически Вентилатор за охлаждане на радиатора с Прави ножове, Обръщане на 1250CFM

BGN 2.67

Наличност
На склад

Това е 10-инчов вентилатор за охлаждане на радиатора с широки, прави остриета, състояща се от 10 частиРазмери на двигателя 11,3 инча, 10,7 инча височина и 2,4 инча в дълбочина.Високо ефективни електрически вентилатора за охлаждане на 12 Волта.Максимална честота на въртене на вентилатора : 1250 CFM. Максимална честота на въртене на вентилатора : 2250 об/мин. Тези фенове могат лесно да свържете и настроите като накрайник за управляваща щанга или гребец в зависимост от нуждите на строителството.Този фен е много мощен, лек и ефективен, а също така е оборудван с компютърно балансиран лопастью за по-плавна работа.Това е 10-инчов вентилатор за охлаждане на радиатора с широки, прави остриета, състояща се от 10 части.Размери на двигателя 11,3 инча, 10,7 инча височина и 2,4 инча в дълбочина.Високо ефективни електрически вентилатора за охлаждане на 12 Волта.Максимална честота на въртене на вентилатора : 1250 CFM. Максимална честота на въртене на вентилатора : 2250 об/мин. Тези фенове могат лесно да свържете и настроите като накрайник за управляваща щанга или гребец в зависимост от нуждите на строителството.Този фен е много мощен, лек и ефективен, а също така е оборудван с компютърно балансиран лопастью за по-плавна работа. Електрически 10 " 12 - Волтов Черен Заден вентилатор за охлаждане с директно острие.Идеален за OEM производители или на високо-производителни приложения. - И щеше да е Качествено допълнение към всеки Превозното средство. Размери на двигателя 11,3 см в ширина х 10,7 инча височина и 2,4 инча в дълбочина. Този фен е много мощен, лек и ефективен, а също така разполага с компютърно балансиран нож за по-плавна работа. Монтаж или подмяна на притискателния или разтегателен типа -Брой на ножовете : 10 остриета -Материал на острието : Пластмаса -Максимална честота на въртене на вентилатора : 1250 CFM -Максимална честота на въртене на вентилатора : 2250 об/мин -Консумирана мощност на усилвателя : 7 ампера -Опаковка : включително и всички продукти на картинката.

Опции за продукта

Свързани продукти