.

.

Налобный фенер Xflyee Акумулаторна батерия, супер ярки led налобный фенер на 1000 Лумена, налобный фенер с широк лъч 270 ° и 6 режима на осветление, сензор за движение, водоу?

Налобный фенер Xflyee Акумулаторна батерия, супер ярки led налобный фенер на 1000 Лумена, налобный фенер с широк лъч 270 °

BGN 10.79

Наличност
На склад

【Супер ярък и широк диапазон на】 : Тази светлина осигурява широк ъгъл осветление 270 °, а максималната изходна яркост от 1000 лумена, за да се покрият всички преди вас през нощтаLed прожекторите и с прожектором, който осигурява сверхдальнее осветление, така че дори обекти, които се намират на разстояние от 200 метра, могат да бъдат лесно видими. 【Акумулаторна батерия и дълъг живот】 : Акумулаторна налобный фенер, вградена литиева батерия с голям капацитет 3000 mah, може да работи в рамките на 5-12 часа осветление, зареждане с предоставения кабел за бързо зареждане Type-C, не е необходимо да купувате допълнителни батерии.А с помощта на индикатор за оставащия заряд на батерията можете да ясно да се определи оставащия заряд за осигуряване на навременно таксуване. 【6-защитен налобный фенер】 : Акумулаторна налобный фенер има общо шест режима на осветление, XPG high / XPG low / COB high / COB low / режим XPG и COB strobe, всички те могат да се управляват ключ за осветление чрез включване на сензор за движение.Можете свободно да изберете желания режим в съответствие с нуждите на различни сцени. 【Функция памет】 : Продължително натискане на бутона за включване / изключване ви позволява да изключите фаро във всеки режим на осветление.При повторно включване, той автоматично ще премине към текущия режим на прехвърляне по подразбиране, което ще ни избави от необходимостта от превключване да превключвате между шест режима и ще го направи по-удобен за използване. 【Сензор за движение и лесен за използване】 : за Да се предотврати случайно включване на режим, сензор за движение на фаре, ние сме разработили отделен бутон за включване / изключване.При преминаването на функции сензор е включен (обозначен с червена крушка вдясно), просто помашите ръка в обсега на сензора, за да включите / изключите светлината. 【Е Предназначен за спорт на открито】 : Корпус на външното осветление е изработен от висококачествена неръждаема стомана, която по която е здрава и трайна, отколкото силиконов материал.

Опции за продукта

Свързани продукти