.

.

Намордник за френски булдог, Муцуната с къса Муцуна за английски Булдог Shih дзъ, Нето на Намордник за кучета с Высунутым език, Намордник за кучета с плосък лице за Ку?

Намордник за френски булдог, Муцуната с къса Муцуна за английски Булдог Shih дзъ, Нето на Намордник за кучета с Высунутым език,

BGN 5.63

Наличност
На склад

Този мрежест намордник прави кучето подобна на Ханибал Лектър, но нека това не ви плашиТози муцуната е най-удобен от наличните възможности и подходящи за всяка ситуация, когато кучето е физически активен.Той е изработен от безвредни за кожата PVC, без мирис и дишаща.Този муцуната е с дизайн с три дупки за по-широк обзор и равномерен дъх на кучето, кучето може да пие вода и дори да се хранят.Изработен е от мека дишаща пластмасова мрежа PVC и устойчив найлон.Регулируема найлонов ремък с быстросъемной катарама, удобни и лесни за употреба.Окото може да се измие, без страх от попадане на мръсотия и остатъците от храна. [Дизайн с высунутым език], В сравнение с традиционните намордниками за кучета с къса муцуна, ротовая част от нашия френски намордника е сетчатую конструкция, която позволява да се придържат език на кучето.В същото време го предпазва муцуната на кучето от случайно появявам и случайно ядене, кусания, дъвчене и зализывания рани.Но това не ограничава ежедневното поведение на кучето си, като тежко дишане, пиене и хранене. [Намордник за кучета с дишаща мрежа] е Изработен от приятни за кожата дишаща мрежа и устойчив найлон, широка дизайн с отвори за очите и меки ръбове са по-удобни за вашия булдог, че може да защити очите и носа на кучето от триене.Идеален за кучета с плоска муцуна, които хапят хора, при посещение на лекар или груминге. [Регулируема каишка] Благодарение на регулируемому нейлоновому ремешку и быстросъемной пряжке нашия дишаща намордник срещу ухапване от удобен и лесен за използване.Дизайн със защита от драскотини прави на муцуната здрав и му е лесно отвалить. [Приложими порода с плосък лице] Този мрежест намордник подходящ за кучета с къса муцуна, като френски булдог, английски булдог, американски булдог, мопсчетата, shih дзъ, бостонские териери, пекинесы, булли, тибетски spaniels и други плоскомордые куче-териер. [Размер XXS бульдожья муцуната] Размер XXS подходящ за обиколката на врата 8,6-14,1 инча. Моля, измерете обиколката на главата на кучето, преди да купите.Ако не можете да изберете размер или имате някакви въпроси относно това намордника, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се радваме да реши проблема за вас. [Дизайн с высунутым език], В сравнение с традиционните намордниками за кучета с къса муцуна, ротовая част от нашия френски намордника е сетчатую конструкция, която позволява да се придържат език на кучето.В същото време го предпазва муцуната на кучето от случайно появявам и случайно ядене, кусания, дъвчене и зализывания рани.Но това не ограничава ежедневното поведение на кучето си, като тежко дишане, пиене и хранене. [Намордник за кучета с дишаща мрежа] е Изработен от приятни за кожата дишаща мрежа и устойчив найлон, широка дизайн с отвори за очите и меки ръбове са по-удобни за вашия булдог, че може да защити очите и носа на кучето от триене.

Опции за продукта

Свързани продукти