.

.

Лепило за удължаване на нокти,3 Цвята Быстросохнущий Кристален Лепило За Удължаване на Ноктите, UV-Гел За Маникюр, Строителен Лепило За Нокти (Розов)

Лепило за удължаване на нокти,3 Цвята Быстросохнущий Кристален Лепило За Удължаване на Ноктите, UV-Гел За Маникюр, Строителен Лепило За

BGN 2.33

Наличност
На склад

【Подходящ за】 Подходящ за нокти с UV гел/акрил на ноктите / естествени нокти / и т 【Подходящ за】 Подходящ за нокти с UV гел/акрил на ноктите / естествени нокти / и т. 【Начин на приложение】 Нанесете UV гел върху ноктите и се поставя под UV лампа до пълно изсъхване. 【Съхранявайте в продължение на дълго време】 Той може да се задържи в продължение на дълго време, и му е трудно вспенить и почивка. 【Универсално лепило за изграждане на】 Може да се използва както за естествени, така и изкуствени нокти. 【Лепило за изграждане на нокти с ръце】 Подходящи за професионална употреба или за използване в домашни условия.Характеристики : Подходяща за нокти с UV гел / акрил на ноктите / естествени нокти / и т. Нанесете UV гел върху ноктите и се поставя под UV лампа до пълно изсъхване.Той може да се задържи в продължение на дълго време, и му е трудно вспенить и почивка.Може да се използва както за естествени, така и изкуствени нокти.Подходящ за професионална или домашна употреба.Различни цветове по избор, които отговарят на различни изисквания.Параметри : Тип на продукта : Лепило за изграждане на нокти Допълнителни цветове : 1 # Прозрачен, 2 # бял, 3 # розово Съдържание нето : 15 грама Размер : приблизително 4,8x3,5 см /1,9x1,4 инча Тегло : прибл. 26 г Осъществяване Списък : 1 х Бутилка лепило за изграждане на нокти.

Опции за продукта

Item Type:
Nail Extension Glue
Optional Colors:
1# Trasnsparent, 2# White, 3# Pink
Net Content:
15g
Size:
Approx. 4.8 x 3.5cm / 1.9 x 1.4inch
Weight:
Approx. 26g
Package List:
1 x Bottle of Nail Extension Glue:

Свързани продукти