.

.

Дозиметър, Чувствителен и Удобен За Носене LCD дисплей, Широк Диапазон на Измерване, Детектор на Ядрени лъчения за дома (Бял)

Дозиметър, Чувствителен и Удобен За Носене LCD дисплей, Широк Диапазон на Измерване, Детектор на Ядрени лъчения за дома (Бял)

BGN 49.72

Наличност
На склад

Най-високата точност : Детектор се използва за измерване на β структурите - и рентгенова радиация, които са най-подходящи за измерване на малки промени в нивото на радиация и са с висока чувствителност до най-често използваните нуклидам с чувствителност 80cpm/ μ Sv/(Co 60)LCD дисплей : Този детектор оборудван с голям цветен LCD дисплей, който е интуитивен и лесен за визуализация на данни.Бърза реакция и широк диапазон на измерване : Този детектор бързо реагира на светлина и своевременно е подал сигнал за тревога в условия на повишена опасност.Откриване стойност се актуализира в реално време.Широко приложими сценарии : Този детектор могат да отговорят на нуждите за откриване на семейния живот, за откриване на абонатната станция, за откриване на мобилни желязна кула и т. Той може да се прилага за откриване на материали, откриване на околната среда, радиационна защита, радиоактивно скрининг и т. Удобна переноска : Благодарение на компактни размери и леко тегло лесно можете да вземете този детектор със себе си, за да помогне в тяхната работа. Най-високата точност : Детектор се използва за измерване на β структурите - и рентгенова радиация, които са най-подходящи за измерване на малки промени в нивата на радиация и са с висока чувствителност до най-често използваните нуклидам с чувствителност от 80 об/мин/ μ Зв/(Co 60). LCD дисплей : Този детектор оборудван с голям цветен LCD дисплей, който е интуитивен и лесен за визуализация на данни. Бърза реакция и широк диапазон на измерване : този детектор бързо реагира на светлина и своевременно подава сигнали за тревога в условия на повишена опасност.Откриване стойност се актуализира в реално време. Широко приложими сценарии : Този детектор могат да отговорят на нуждите за откриване на семейния живот, за откриване на абонатната станция, за откриване на мобилни желязна кула и т. също може да се използва за откриване на материали, откриване на околната среда, радиационна защита, радиоактивно скрининг и т.

Опции за продукта

Item Type:
Radiation Detector
Product Mode:
XR1 Pro
Material:
ABS
Detection Technology:
G M detection technology
Test Type:
β, γ,  X ray
Display Mode:
LCD, backlight
Energy Range:
20kev to 3.2mev less than or equal to ± 30% (137Cs -)
Sensitivity:
80cpm/ μ Sv/(Co 60)
Test Accuracy:
0.01 μ Sv/h
Real Time Range:
0 to 99.99 μ Sv/h
Cumulative Range:
0 to 99.999 mSv/h
Real Time Error:
Less than or equal to 10%
Mean Value Rrror:
Less than or equal to 3%
Power Supply Mode:
3 x 1.5V AAA dry batteries (shipped without batteries)
Battery Duration:
Greater than or equal to 4 hours
Product Size:
Approx. 105 x 70 x 30mm / 4.13 x 2.76 x 1.18in
Wide Application:
The detector can detect electromagnetic radiation and nuclear radiation. It can meet the needs of family life detection, substation detection, mobile iron tower detect

Свързани продукти