.

.

LIFKOME Настолна Скулптура Пеперуди Настолна Играчка Непоседа Играчка за Офис, Подарък Скулптура Декор Непоседа Играчка за Развитието на Интелекта Играчка Магнитна ?

LIFKOME Настолна Скулптура Пеперуди Настолна Играчка Непоседа Играчка за Офис, Подарък Скулптура Декор Непоседа Играчка за Развитието

BGN 3.33

Наличност
На склад

Забавни играчки - предназначени за облекчаване на стреса при създаване на произведения на изкуството Комплект магнитни скулптури е достатъчно малък, за кратко се побере на всяка маса след дълъг ден на работа или обучение.КРЕАТИВНОСТ - креативност при създаването на вашите собствени уникални скулптури.С магнитна основа и детайли можете да лесно да скулптура, бросающие предизвикателство към гравитацията, за броени минути!.НАЧАЛО ДЕКОР - това е не само забавно, но и чудесен предмет за декор за вашата маса!Покажете скулптура, която сте си създали, и поставете я в публично!.ПОДАРЪК - Чудесен подарък за деца или за възрастни!Идеален подарък за студенти, възрастни, офис служители и много други.Отличен за офис бюра, компютърни бюра, маси от заведения за хранене и т. Забележка-Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви съмнения. държач за съхранение. държач за съхранение.

Опции за продукта

Свързани продукти