.

.

Homoyoyo Мини хладилник Мини лека нощ Дифузор Овлажнител на Въздуха Домашен Овлажнител на Въздуха Авто Овлажнител на Въздуха Домакински Розово M1 USB Зареждане на Овлаж?

Homoyoyo Мини хладилник Мини лека нощ Дифузор Овлажнител на Въздуха Домашен Овлажнител на Въздуха Авто Овлажнител на Въздуха

BGN 46.04

Наличност
На склад

ОВЛАЖНИТЕЛИ на ВЪЗДУХА ЗА ДОМА - богат на функции с led ночникомМИНИ-овлажнител на въздуха - С плоско дъно и опростен дизайн, много модерен и практичен. Това е портативен овлажнител на въздуха за пътуване, на открито, в колата.Авто аромадиффузор-Голям капацитет, не трябва често се долива вода. лека нощ - Създава чисти и не сухи условия в колата, в офиса или спалнята, предпазва от болести и освежава въздуха.Осъществяване на списък 1 х мини-овлажнител Характеристики -Размер : около 16,2x6,3x6,3 см. / 6,38x2,48x2,48 см лека нощ. - Номинално напрежение : Мини-овлажнител dc 5 V. - Работен ток : 400 ma (овлажнител на въздуха); 180 ma (лека нощ) Овлажнител за зареждане чрез USB. - Материал : PP, ABS Авто овлажнител на въздуха. - Номинална мощност : 2 W. - Капацитет на резервоара за вода : 240 мл. - Създаване на чиста и не сухи условия в колата, в офиса или спалнята, за да се предотврати заболяване и освежаване на въздуха. - Многофункционален автомобилен ароматни дифузор с led ночником. - По-голям капацитет, не трябва често се долива вода. - С плоско дъно и опростен дизайн, много модерен и практичен. -Това е портативен овлажнител на въздуха за пътуване, на улицата, кола, описание на стоката, Авто ароматни дифузор Той разгражда водата и етеричните масла в изключително малки микрочастици и разпръсква във въздуха под формата на мъгла. дифузор овлажнител на въздуха за Този мини-овлажнител е изработена от висококачествени материали за леката и здрава конструкция. овлажнител на въздух за дома с плоско дъно и опростен дизайн, много модерен и практичен.Авто овлажнител на въздуха Приятен украса за автомобила, дома и офиса.

Опции за продукта

Свързани продукти