.

.

CClz Плюшен Триъгълна Клиновидная Въздушна Възглавница за Легла на Облегалката на Дивана За Четене Меко Таблата Космати Клиновидная Въздушна Подвижна Моющийся Кал?

CClz Плюшен Триъгълна Клиновидная Въздушна Възглавница за Легла на Облегалката на Дивана За Четене Меко Таблата Космати Клиновидная

BGN 120.86

Наличност
На склад

Многоцелеви : Възглавница е с меко таблата е Отличен за използване в дома, в леглото и на дивана, също така може да бъде използван в болница, хотел, на дивана, до прозореца, на дивана, дори и на парти или на открито и навсякъде, където ви харесваИндивидуален дизайн : Дизайн на възглавници с бутони прави възглавници са по-обемисти и издръжливи в триизмерен план. Дизайн с 2 странични джобове, позволява лесно съхраняване на малки детайли, като например химикалки, мобилен телефон, дистанционно управление телевизия и т. Е идеален за четене в леглото : възглавница за четене е много здрава и съществена, предпазва главата, шията, раменете, гърба и долната част на гърба от ударите; тя може да осигури отлична гърба, облекчава стреса и осигурява комфорт по време на четене и гледане на телевизия. ВЪЗГЛАВНИЦА за почивка ПРЕМИУМ-клас : С высокоэластичным пълнител и мек плюшен калъф : възглавница за почивка с възглавница за врата arms изпълнен с висококачествено влакно за максимална подкрепа и осигурява комфорт по време на четене, почивка в леглото или гледане на телевизия. Подвижна моющийся калъф : лесно се вдига , Калъф с цип е изработена от мека, дишаща полиэстерового материал.Тази триъгълна възглавница може да се използва в различни позиции, тя може да Ви гарантира Много удобна поддръжка.Обикновените възглавници Винаги да Падне, Когато Сте Приели подкрепа.На леглото Или На дивана, и са Слаби подпорками.Но с помощта на тази възглавница Можете да го използвате в най-различни позиции, например като възглавница за гърба, която може да поддържа врата, гърба и кръста си в комфортна и здравословна позиция.Приложение : Оптимален релеф на мускулите на гърба.Отличен за четене или гледане на телевизия. Идеален за хора, които трябва да прекарват много време на легло заради заболяване или нараняване. Удобно традиционните възглавници с течение на времето се унищожават!Благодарение на превъзходната конструкция и Специална Ергономична клиновидна форма Вие получавате оптимална подкрепа.

Опции за продукта

Свързани продукти