.

.

Лумбална възглавница WYKDD-Защита на гръбначния стълб Креативна Възглавница Рибено Стол за Офис Лумбална Модни Автомобили Отломки от Облегалката на Бавен отскок Уд?

Лумбална възглавница WYKDD-Защита на гръбначния стълб Креативна Възглавница Рибено Стол за Офис Лумбална Модни Автомобили Отломки

BGN 45.24

Наличност
На склад

★ Не е труден, не е плоска и мека, без кръста, когато се изправяте мекота на възглавниците от пяна с памет ефект е особено подходящ за облекчаване на талията и оптимална поза. ★ Нашата възглавница за гърба memory foam е изработен от същия материал, че и водеща в света възглавница memory. Облекчава както остра, така и хронична болка от : болки в гърба, мускулни болки, артрит, стеноза, херния на междупрешленните дискове и обща болки в гърба.Нашата пяна с памет ефект - това е перфектната комбинация от комфорт и подкрепа. ★ Лумбална акцент е разработен с пълна подкрепа, и след многократни изследвания на ергономичния си дизайн и тестване той може точно да съответства на контура на талията, както и лявата и дясната страни на утолщенных странични клапани, формиращи облегалката. ★ Централна кривата на разсейване на растягивающая гърба, защищающая радиус на гръбначния стълб.Сверхбольшая извити контактна повърхност, всестранна подкрепа, суров гръб и талия. ★ за предпочитане памучни яке от крепового памук.Плат първо да се боядиса и ткется, цвят се получава леко и естествено, устойчивостта цвят е висока, и я лесно избледняват.Name : Защита на райе Материал на покритието : памук Li color пълнител : памук с ефект на паметта Тегло : ± 425 g размери 35 × 36 см Цвят : сив, зелен Подкрепа на околната среда от двете страни на гърба Лумбална отдел на гръбначния стълб се нуждае от малко повече грижи.В съответствие с физиологичен структура на човешкото гръбначния стълб ние използваме заоблен дизайн за ефективно разпределение на лумбалните налягане по време на използването на лумбалната опора.За да се гарантира нежна и добра подкрепа от колеги, които могат напълно да се отпуснете гърба и задните мускули. ви осигурят грижите грижи.Дизайн с невидим цип по-красив и не се отразява на комфорта.Идеална за огъване на гръдния кош, за премахване на напрежението Идеална за огъване на долната част на гърба, мощна подкрепа Намалява натиска върху опашката позвонок Подходящ за шофьорската седалка, страничните седалки и пътнически седалки за премахване на износване на гърба е Подходяща за универсални автомобили, къщи.

Опции за продукта

Свързани продукти