.

.

Козе Юрган, Подарък за деца, Просто Момиче, Което обича Кози Пухени, Меки, Леки, Пухкави Плюшени, Флисовые, Фланелен, Покривки за легло, Разтегателен диван, Декоратив?

Козе Юрган, Подарък за деца, Просто Момиче, Което обича Кози Пухени, Меки, Леки, Пухкави Плюшени, Флисовые, Фланелен, Покривки за

BGN 1.67

Наличност
На склад

Декоративна покривка за дивана-турцитеДекорирайте легло красив модел.Меко пушистое утешител за вашите любимци.Леко одеало, което е лесно за носене при пътувания.Стилен модел за украса на вашия дом.Прекрасен и топъл подарък за вашите близки. 【5 налични размери 】 : ❤❤❤ имаме кози наметала 5 размери по ваш избор, на страниците показан различен размер одеала, моля, изберете измерив или призовава към таблицата с размери преди да поръчате ❤❤❤. 30х40 см много малки, подходящи за малки и средни кучета, котки и други домашни животни; 40x50 см за деца, за покриване на крак възрастен, 50x60 см подходящ за момичета, юноши, 60x80 см подходящ за жени, 90x121 инча за семейство, моля, проверете и изберете в зависимост от вашите нужди. 【Фланела ПРЕМИУМ-клас】 : Това е козе одеяло изработено от висококачествен фланелевого материал премиум-клас, което ви дава усещане за мекота и комфорт, то е леко, му е лесно да носят със себе си за пътуване, отдих, тя лесно, но топло. 【Многократно използване на】 : Това е меко фланелевое одеяло може да се използва в няколко сцени, можете да го използвате на закрито, например, в леглото, на дивана, хола, на терасата, и подходящ за външна употреба, когато сте в кола, самолет, пътуване, на плажа, в градината, в къмпинг и така нататък. 【Прекрасен подарък кози за любовник кози】 : Нашето одеяло за кози с принтом под формата на сладка кози, е зашеметяващ атрактивен подарък за баба кози, момичета, дъщери, сестри, лели, приятели, деца, семейство, приятелки, вашите домашни любимци и вас самите и т. 【Лесно да се изтрият】 : Нашите наметала издържат машинную или ръчно пране при ниска температура, сушенето е приемливо, но моля, имайте предвид, че не се загрява това одеяло директно при висока температура.ние ценим вашето приятно пазаруване, моля, просто не се колебайте да ни информират, ако има някакви въпроси, ние ще ви отговорим приятелски решение в рамките на 24 часа!. 【5 налични размери 】 : ❤❤❤ имаме кози наметала 5 размери по ваш избор, на страниците показан различен размер одеала, моля, изберете измерив или призовава към таблицата с размери преди да поръчате ❤❤❤. 30х40 см много малки, подходящи за малки и средни кучета, котки и други домашни животни; 40x50 см за деца, за покриване на крак възрастен, 50x60 см подходящ за момичета, юноши, 60x80 см подходящ за жени, 90x121 инча за семейство, моля, проверете и изберете в зависимост от вашите нужди.

Опции за продукта

Свързани продукти