.

.

DOITOOL 12 бр. Рафтове с Панти, Врати Хардуер за монтиране на Стена за ремонт на Повтарящи се Вериги Кухненски Комплект Печка Мебелни Аксесоари Скоби за Стоманена Стран?

DOITOOL 12 бр. Рафтове с Панти, Врати Хардуер за монтиране на Стена за ремонт на Повтарящи се Вериги Кухненски Комплект Печка Мебелни

BGN 1.00

Наличност
На склад

СЕКРЕТНИ гайки ЗА ШКАФОВЕ - Директен задържане плоча служи за закрепване за мебели, отличен за монтаж и ремонт на рафтове, шкафове, столове, маси, парапетиШАРНИРНАЯ ПЛОЧА от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА-материал неръждаема стомана, което я прави устойчива на ръжда, привлекателна, vi, РЕМОНТ СКОБА - дизайн и класическа украса да правят тази табела за интериорни врати на панти траен и изискано допълнение към всеки дом.ТАБЕЛА за РЕМОНТ на КУХНЕНСКИ електрически ВЕРИГИ - Лесен за използване, просто използвайте отвертка или електрическа бормашина за бързо оздравее скоба.ЗАМЯНА ШАРНИРНАЯ плоча - Осигурява точното производство със стабилни характеристики и висока надеждност.Пакетът включва 6 x табели за ремонт на електрически вериги Особености - Материал : Комплект за ремонт на електрически вериги на кухненските врати от неръждаема стомана. - дизайн и класическа украса да правят тази табела за вътрешните врати на панти траен и изискан допълнение към всеки дом метална пластина за панта. - Изящна изработка изработка и външен вид предоставят на неговата популярност и практичност шарнирной плоча. - Изработен от висококачествена неръждаема стомана.Здрав , антикорозионна, не деформирующаяся и осово определяне на плоча. - Цвят : сребрист скрити панти на гардероба. - Сцени, които ще бъдат използвани : Готварска работилница изтощава, често се включва и изключва, или качеството му на материали води до това, че панти не могат да бъдат надеждно закотвени, спъват и да не се поддават на определяне на мебелни панти. - Служи като плоски connector, идеален за закрепване на дървен диван, дървена маса, стол, дървени легла, рафтове, мебели и др Табели за ремонт на кухненски електрически вериги.20 инча Метални панти за гардероба.Информация за стоки, работа на смени шарнирная плоча Здрав от обикновените и може да служи дълго време. сервизна чиния за кухненски линии Директен сервизна чиния служи крепежом за мебели, отличен за монтаж и ремонт на рафтове, шкафове, столове, маси, парапети.

Опции за продукта

Свързани продукти