.

.

PATKAW 1 бр. Скоба за Бегового Колела Метален Държач Играчки за Протеин Whee-lo Играчка За домашни Любимци Скоба за Бегового Колело Колело за Хамстер Желязна Поставка Кол?

PATKAW 1 бр. Скоба за Бегового Колела Метален Държач Играчки за Протеин Whee-lo Играчка За домашни Любимци Скоба за Бегового

BGN 4.84

Наличност
На склад

Железен титуляр колело за хамстер : поддържащо колело за бягане на хамстер, надежден и което заслужава довериеПритежателят на колело за упражнения с домашни любимци : Може да отговори на нуждите на вашия малък домашен любимец и увеличаване на броя на интересните игри за домашен любимец.Поставка за играчки Hamster Run Wheel : Избраният от желязо материал, който лесно се деформират или почивка.Багажник за играчки за хамстери : лесно инсталиране и демонтаж, никакви средства не се изисква.Поставка за играчки с въртяща колелото : Лек и устойчив, удобен за подкрепа на колело за хамстери.Кръст Бод Пакет включва 1 х хамстер беговое колелото на желязната скоба Характеристики -Размер : 18.29 X3 whee-lo играчка. - Цвят : Бяла стойка за крос-кънтри колело за хамстери - Материал : Стоманена стойка за колело за хамстери - Тя ще донесе на вашето малко хомячку безкрайно щастие от надпреварата в щанда за спортни колела за хамстери в клетка. - Безшумен дизайн, вашите хомячки играят през нощта, не се отразява на съня на собственика, чекрък щанд за детски играчки. -С фина обработка, не е лесно да изчезне, е много практичен за използване стойка за крос-кънтри колело за хамстери. - Спасява от скука и повишава нивото на активност, като осигурява на вашия домашен любимец забавно място за игри, с метален група hamster wheel. - Приемането на железен материал, който е лек и издръжлив, железен група за хомячьего колела.Информация за стоки Беговое колело за мишки, Ако ви харесва да отглеждат хамстери, тогава не трябва да пропускате нашата държач за колелата, за упражнения, за хамстери.Поставка за хомячьего колела Идеален за монтиране на стена за бегового колела на вашите хамстери и други малки домашни любимци. държач за хомячьего колелото е направен от добър материал и е трайна.

Опции за продукта

Свързани продукти