.

.

Beaupretty 8 бр. Щипки за коса с ръчно изработени Аксесоари за коса за Момиченца, Декоративни Щипки За Коса, Детски Аксесоари за Коса, Щипки за коса, Щипки за коса за деца, ?

Beaupretty 8 бр. Щипки за коса с ръчно изработени Аксесоари за коса за Момиченца, Декоративни Щипки За Коса, Детски Аксесоари

BGN 1.33

Наличност
На склад

ДЕТСКИ щипки за коса - Тези щипки за коса са изработени от плат и сплави, имат приятен външен вид и приятна текстураСъответствие за момичета - Щипки за коса прекрасна форма, приятен цвят може по-добре да промените прическата на малко момиче.Детски щипки за коса-Шнола за коса добре се държи на косата, е подходящ за малки момичета с тънка или гъста коса. малки щипки за момичета- ? [Качествен материал]-Всяка шнола за коса е изработена от плат, ръчно изработени, закрепени на метални скоби от алигатор на лигавицата. материали правят тези красиви фиби по-харесван, красиви, необикновени, красиви, уникални и изискани.Щипки за коса за деца-Щипки за коса могат да бъдат идеално се комбинира с различни стилове на облекло, като вашето бебе е по-скъп.Пратката включва 8 х заколок за коса Характеристики - Цвят : Различни цветни фиби за коса за деца - Размер : 3,50 X2,00 X1,00 см/1,38 X0,79 X0 украса за коса за момичета. -Материал : плат, рафтинг, щипки за коса от кожа на алигатор за момичета -Тези щипки за коса за момичета ще направят вашите фиби за коса са по-очарователни. -Щипки за коса могат да бъдат идеално се комбинира с различни стилове на облекло, като вашето бебе по-красиви детски фиби. -Щипки за коса прекрасна форма, приятен цвят, може да е по-добре да променя прическата си малко момиче-малки щипки за момичета. -В прекрасни форми, не само на красиви по дизайн, но и леки по тегло и удобни за носене заколках за деца. -Скоба за косата добре се държи на косата, е подходящ за малки момичета, малки деца, бебета и малки момичета, на тънки или дебели игли за коса за малки момичета.Информация за стоки, Щипки за коса за момичета Фиби за коса може добре да се фиксира върху косата за момичета. аксесоари за коса за момиченца-деца Чаровни и елегантни, семпли и луксозни, те лесно се съчетават с детски дрехи и различни дрехи за снимки и изказвания.щипки за коса за малки деца Това изглежда много сладък и творчески, с помощта на които можете да създавате различни прически за деца.

Опции за продукта

Свързани продукти