.

.

HOTIYOK на Фона на Свети Валентин 5x7 фута Селски Фон За Снимки на Розови Цветя Детска Сватба на Деня на Майката Парти по случай рождения Ден на Младоженци, Душ За Новоро?

HOTIYOK на Фона на Свети Валентин 5x7 фута Селски Фон За Снимки на Розови Цветя Детска Сватба на Деня на Майката Парти по случай рождения

BGN 7.45

Наличност
На склад

【Размер】 : 7x5 фута (Ширина 21 m/височина 1,5 м), само на 1 бр. декори за "Свети Валентин" е за фотография, без да се включва стойка, скоби. 【Висококачествени материали】 : Винил, тънка професионална кърпа за фотография.Неотражающие, ярки цветове, безшевни, не позволявайте сълзи, леки и удобни в переноске. 【Ярки цветове】 : Използвайте изображение с висока резолюция и високотехнологично цифрово оборудване за цялостна мастилено-струен печат. атрактивни детайли и реалистични цветове. 【Топли съвети】 : От-за доставка в сгънат вид тя може да доведе до образуване на гънки.Гладене при ниска температура от обратната страна, за да се намали гънки.Не е водоустойчив, моля, използвайте го на сухо място.(Този фон може да има малка разлика в цвета се дължи на различно осветяване на камерата и дисплея, моля, обърнете се към самия продукт. 【Поводи】: Подходящ за снимки в "свети Валентин", на партито в чест на Деня на свети Валентин, на фона на "Свети Валентин" е отличен за сватба, рожден ден, фестивали, видео, импресии, студийната, клубна и продуктовата фотография или домашна фотография, универсален фон и произведение на изкуството.

Опции за продукта

Свързани продукти