.

.

20 Цвята + 19 динамични ефекти Led лампа USB Акумулаторна батерия Дълъг живот Ярък Видеосвет Преносим лампа за видеозаснемане (Червен цвят)

20 Цвята + 19 динамични ефекти Led лампа USB Акумулаторна батерия Дълъг живот Ярък Видеосвет Преносим лампа за видеозаснемане (Червен

BGN 0.67

Наличност
На склад

【Създаване】 20 цвята и 19 динамични ефекти може свободно да се сменят в съответствие с нуждите на различните фотографски сцени 【Преносим】 Благодарение малък размер и тяхната светлина тегло, можете да използвате Light stick където и когато пожелаете, настройка на сцената, за улесняване на снимане. 【Здрав】 клиенти, лампа, вградена акумулаторна батерия с дълъг живот, USB порт за зареждане се зарежда по-бързо, идва с USB кабел за зареждане. 【Защита на очите】Лампион, изработен от висококачествени материали, може да направи оглед по-равномерно и меко, без трептене, без рязко осветление, наистина се грижат за вашето зрение. 【Опаковка】 1 х Светлинна пръчка, 1 x USB кабел за зареждане.Ако имате някакви въпроси след получаване на продукта, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на. 【Създаване】 20 цвята и 19 динамични ефекти може свободно да се сменят в съответствие с нуждите на различните фотографски сцени. 【Преносим】 Благодарение малък размер и тяхната светлина тегло, можете да използвате Light stick където и когато пожелаете, настройка на сцената, за улесняване на снимане. 【Здрав】 клиенти, лампа, вградена акумулаторна батерия с дълъг живот, USB порт за зареждане се зарежда по-бързо, идва с USB кабел за зареждане. 【Защита на очите】Лампион, изработен от висококачествени материали, може да направи оглед по-равномерно и меко, без трептене, без рязко осветление, наистина се грижат за вашето зрение. 【Опаковка】 1 х Светлинна пръчка, 1 x USB кабел за зареждане.Ако имате някакви въпроси след получаване на продукта, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на.Това ще направи вашите снимки по-цветни и Ергономичен дизайн ви позволява да работите с една ръка и не изисква допълнителни крепежни аксесоари, идеални за пътуване.Това е добър лампа за селфи на живо, безопасен и спестяващ енергия за вас. Можете да се насладите на преносими led пръчка за видео по всяко време и на всяко място. Скорост и яркост на всеки ефект може да се регулира в съответствие с вашите изисквания.

Опции за продукта

Свързани продукти