.

.

HEYUANPIUS Релаксираща възглавница за очите, Билкова Възглавница за очите, Лавандула Маска за очи, Медитация, Успокоява Нервите, Помага да заспи, Касия, Възглавница за о?

HEYUANPIUS Релаксираща възглавница за очите, Билкова Възглавница за очите, Лавандула Маска за очи, Медитация, Успокоява Нервите,

BGN 29.40

Наличност
На склад

Сверхлегкая възглавница леко пада върху очните ябълкиРазхлабване на напрежението и на натиска на по-малко от една унция. Блокируйте светлина и отвличане на вниманието и потопете се в блажено състояние.Углубляйте своите медитативни практики. Компактен, лесно преносим, както навсякъде.Намерете освобождаване от тревожност и трескав сън, където и да сте пътували. Помогнете на децата да работят навици за сън и спокоен да се забавляват!. Помага да се отпуснете и да се отпуснете, без досадни лампи за дневна светлина, електроника или на слънчева светлина, да се събуди отпочинал след дневен сън, на пътуване и медитация. Сверхлегкая възглавница леко пада върху очните ябълки.Разхлабване на напрежението и на натиска на по-малко от една унция. Блокируйте светлина и отвличане на вниманието и потопете се в блажено състояние.Углубляйте своите медитативни практики. Компактен, лесно преносим, както навсякъде.Намерете освобождаване от тревожност и трескав сън, където и да сте пътували. Помогнете на децата да работят навици за сън и спокоен да се забавляват!. Помага да се отпуснете и да се отпуснете, без досадни лампи за дневна светлина, електроника или на слънчева светлина, да се събуди отпочинал след дневен сън, на пътуване и медитация.Плат възглавници : Сатиннаполнитель : семена, цветя, лавандула, семена от касия Размер на продукта : 24*11 см (измерване на ръка, точност 1-2 см) Тегло на продукта : около 240 грама Функция на продукта : Облекчава умората на очите, стабилизира настроението и помага да заспи.Продукти включват : 1 x Билкова възглавница за очите.

Опции за продукта

Свързани продукти