.

.

Тинты за устни Poppy & Норвежки натурални, в картонени тубах, с ръчно пълнене, пчелен восък, витамин е, кокосово масло, без мирис (трио светли нюанси)

Тинты за устни Poppy & Норвежки натурални, в картонени тубах, с ръчно пълнене, пчелен восък, витамин е, кокосово масло, без

BGN 41.60

Наличност
На склад

? 3pk По-светли нюанси на Трио ще разкрие вътрешния си цвете и ще допълнят трите най-ярки цветове за устнитеСветли и розови нюанси Фара, Faye и Daisy веднага ще повдигнат настроението ви и ще запази устните хидратирана в продължение на няколко часа.Насладете се на устните, като кадифе, покрити с руж. ? 100% ЕСТЕСТВЕНИ СЪСТАВКИ - да се гарантира, че нашите нюанс за устни е напълно натурален, не ограничава нашата опаковка, всички наши съставки, извлечени от природата.Те се подготвят от пчелен восък, растително масло, кокосово масло и малко джоджен.Ние дори добавяме малко витамин е за допълнителна доставка на вашите надутых устни. ? Околната среда - Ние се стремим да използваме екологично чисти материали в цялата ни опаковката.Ние не използваме пластмаса в нито едно от нашите начини на доставка, а нашите картонени тубусы на 100% годни за рециклиране.Ние използваме картонени тръби, откакто започна своята дейност през 2014 г., и не планираме да спре сега!. ? БЕЗ ЖЕСТОКОСТ - Нашите продукти никога не са тествани върху животни.Ние сме сертифицирани Leaping Бъни!. ? ПРАВИ РЪЧНО - за пълнене на нашите екологично чисти тюбиков изисква малко повече внимание.Нашите тинты за устни се налива ръчно в нашия магазин Poppy, това е нашият начин да върне дълга си. ? УДВОЕТЕ БРОЯ на балсама - в нашите картонени тюбиках с нюанс за устни съдържа 0,30 грама продукт, което е повече от два пъти повече стандартен тубата с балсам за устни!.

Опции за продукта

Свързани продукти