.

.

TURNMEON 66 Фута Коледни Топки за Украса за Гирлянди 2 Размер Перлени Нишки Верига за Украса на Коледната Елха В Закрито На Открито Домашна Кмет на Камина Празничен Деко?

TURNMEON 66 Фута Коледни Топки за Украса за Гирлянди 2 Размер Перлени Нишки Верига за Украса на Коледната Елха В Закрито На Открито

BGN 7.33

Наличност
На склад

[Коледна гирлянда от мъниста с дължина 66 метра] Перлени нишки с дължина 66 метра от коледни перлиОпаковка в една ролка.Достатъчно, за да приключи около коледната елха венци, коледни борови и да е клон на централните елементи на коледната трапеза. [2 мъниста с различни размери] Размер на камъка : 8 мм и 4 мм. Разход размерът прави коледно венец от перли е по-нежна, полирана повърхност изглежда блестяща.Добавете празничната атмосфера на фестивала. [Здрав и режущийся] Мъниста можете да изрежете желаната дължина и я закрие в съответствие с вашите нужди в де.Мъниста от ABS-перли в найлонов конец.Лесно се премахват и се съхранява.За многократна употреба. [Декор коледна украса] Гирлянда от мъниста добре се съчетава с други коледни декорации, като коледна елха, висящи коледни чорапи, изкуствени цветя от калифорнийски плодове, коледни копринени цветя, пола, за елхи и коледни топки, и т. [Вътрешно и външно украса] Блестяща коледна празнична сватбена украса за вътрешно външно използване, къщи, полицата рафтове, камина, маса, рамката на вратата, антре, отвора на вратата, прозорците, градина, рамката на вратата, веранда, отвора на вратата, стълбищни парапет, украса на коледна елха и т.

Опции за продукта

Свързани продукти