.

.

LUPAPA е Съвместим със защитно фолио Amazfit Bip 3 за екран, 3D Защитно фолио е с пълно покритие за смарт часа Bip 3 срещу надраскване (3 опаковки)

LUPAPA е Съвместим със защитно фолио Amazfit Bip 3 за екран, 3D Защитно фолио е с пълно покритие за смарт часа Bip 3 срещу надраскване (3

BGN 3.33

Наличност
На склад

【Съвместимостта на продукта】 Този защитен слой от закалено стъкло за часовници прилага само към границите, съвместим само с Amazfit Bip 3 Samrt Watch, не е съвместим с други модели 【Висококачествени материали】 Тази защитно фолио за екрана е направена от висококачествен композитен материал, му е трудно да се прекъсне. 【3 D Curve】 Защита на ръба на 3 D крива за вашите умни часа с пълна защита. 【Сензорна защита】 Защитно фолио за часа чувствителен към касанию, гладка на пипане, лесен за инсталиране. 【Осъществяване】 В комплекта са включени 3 закалени филм, 3 памучни лист със спирт и 3 стикери за отстраняване на прах. 【Съвместимостта на продукта】 Този защитен слой от закалено стъкло за часовници прилага само към границите, съвместим само с Amazfit Bip 3 Samrt Watch, не е съвместим с други модели. 【Висококачествени материали】 Тази защитно фолио за екрана е направена от висококачествен композитен материал, му е трудно да се прекъсне. 【3 D Curve】 Защита на ръба на 3 D крива за вашите умни часа с пълна защита. 【Сензорна защита】 Защитно фолио за часа чувствителен към касанию, гладка на пипане, лесен за инсталиране. 【Осъществяване】 В комплекта са включени 3 закалени филм, 3 памучни лист със спирт и 3 стикери за отстраняване на прах.Изработена от висококачествен композитен материал защитно фолио за Amazfit Bip 3 по която е здрава и по-малко податливи на повреди от филм от закалено стъкло.Ultra HD, най-високата резолюция, осигурява ярки и цветни качество на изображението.Чувствителен към прикосновениям и устойчива на пръстови отпечатъци.Цялостна защита с 3 D извити ръбове за по-добра защита на вашите часа от удари и падане.Лесен за инсталиране, просто отлепете задната част на защитно фолио и выровняйте филм, не се притеснявайте, ако на таблото, ще се появят малки мехурчета.Натиснете ги към ръба и натискам на ръба на палеца.Всички мехурчета, ще изчезнат.

Опции за продукта

Свързани продукти