.

.

GORGECRAFT 1 бр. Непълни Дървени Фигурки от дърво, Дървени Картини, Фигурки на Кучета, Пальчиковые Кукли, повдигащ, Пандишпан, Прес-Основа за животни, Бои за палеца, за сам?

GORGECRAFT 1 бр. Непълни Дървени Фигурки от дърво, Дървени Картини, Фигурки на Кучета, Пальчиковые Кукли, повдигащ, Пандишпан, Прес-Основа

BGN 13.03

Наличност
На склад

❤ [Непълни дървени фигурки] : Дървени повдигащ фигурки във формата на хубаво кученце, изпълнени с долния бутон, при натискане на кукла ще се движат, цвят естествен бисквити, подходящи за занаяти собствените си ръце незаконченная дървена фигурка] : Незаконченная дървена фигурка на животните : около 1.7 инча (4,3 см) на дължина, 2.4 инча (6 см) на ширина, 3,9 инча (10 см) височина. ❤[Материал от естествена дървесина] : Фигурки на кучета, изработени от висококачествена естествена дървесина, имат изтънчен дървен цвят, внимателно се полира, гладки на допир, звук, им е трудно да се съборят, са подходящи за продължителна употреба. ❤[ЗАБАВНИ теми] : Дървени фигурки на животни носят удоволствие от занаяти собствените си ръце, можете да използвате пигмент за създаване на бижута в своя стил.Този процес ще се развива способността за манипулация, творчество и въображение, а също така ще помогне за облекчаване на стреса. ❤[Многократно използване] : Дървени фигурки на кучета - това е не само украса за дома, на масата, офис маса, но могат да бъдат интересни поделками в страната, в училище, също могат да бъдат инструменти за ранно обучение, които допринасят за развитието на мускулите на ръцете. ❤ [Непълни дървени фигурки] : Дървени повдигащ фигурки във формата на хубаво кученце, изпълнени с долния бутон, при натискане на кукла ще се движат, цвят естествен бисквити, подходящи за занаяти собствените си ръце. незаконченная дървена фигурка] : Незаконченная дървена фигурка на животните : около 1.7 инча (4,3 см) на дължина, 2.4 инча (6 см) на ширина, 3,9 инча (10 см) височина. ❤[Материал от естествена дървесина] : Фигурки на кучета, изработени от висококачествена естествена дървесина, имат изтънчен дървен цвят, внимателно се полира, гладки на допир, звук, им е трудно да се съборят, са подходящи за продължителна употреба. ❤[ЗАБАВНИ теми] : Дървени фигурки на животни носят удоволствие от занаяти собствените си ръце, можете да използвате пигмент за създаване на бижута в своя стил.

Опции за продукта

Свързани продукти