.

.

Lets Go Girl Неонова реклама за Декора на стените на Персонализирани Потребителски Неонови Светещи Табели Спалня честит Рожден Ден, Сватба Парти Лого Украса Led Име Бизн?

Lets Go Girl Неонова реклама за Декора на стените на Персонализирани Потребителски Неонови Светещи Табели Спалня честит Рожден Ден,

BGN 20.00

Наличност
На склад

?【Висококачествени материали】 Обичай led неонови надписи, изработени от екологично чиста технология flex neon light и най-новия енергийно-ефективно материал, който е изработен от гъвкав силиконов led непромокаеми полосовых тела и внесени акрил задната част е доста здрава, а не хлипкойНай-напредналите электродная система, ниска консумация на енергия, низковольтная дизайн, дълъг живот, липса на шум, липса на риск от счупване на стъкло или изтичане на вредни вещества. ?【Лекота на работа】Неонови надписи, свързани с адаптер за постоянен ток 12 В 2 А, входно напрежение : 100-240 v 50 / 60hz, трябва само да свържете източник на захранване за нормална употреба, натиснете клавиша захранване, за да запали неонова реклама.Можете да го окачите на стената или да се постави на бюро. ?【Регулируема яркост】 Неонови надписи с ключа на яркостта, на средния бутон за включване / изключване и клавиша със стрелка позволяват регулиране на яркостта.Когато естественото осветление в стаята силно през деня, Можете да регулирате яркостта до максимална; през нощта яркостта може да се намали, като нощни лампи в спалнята. ?【Многофункционални и персонализирани подаръци】 Този неон ръчна работа, леки и издръжливи, безопасни и екологично чисти, ярки цветове, ще ви донесе романтика, е най-привлекателна за декорация на мебели, той може да направи вашата стая спокоен и топла, като обикновен живот по-ярък и интересен.Той се използва широко за сватби, мальчишниках, сватбени празненства, партита по повод рождения ден, тематични партита и други официални събития. ? 【 Бърза доставка и удовлетворенное обслужване】 В нашия поръчка се използва индивидуален подход, което позволява на клиентите първите, които получават нашата led знак.Ако имате някакви въпроси, просто щракнете върху ПОЛУЧАВАНЕ на сертификат за поръчка под вашия номер на поръчка.Нашият екип за обслужване на клиенти ще се радва да ви помогне с всякакви въпроси или проблеми.Строг производствен процес Нашите неонови надписи са ръчно изработени, всяка част от акрил, листа и ленти, минава през строг подбор, като се стреми към съвършенство.

Опции за продукта

Свързани продукти