.

.

FVW Тежки Клипс за Катерене, 25 KN, Клипс за Катерене с автоматично заключване, Скоби за Хамаци, люлки, Фиксирането на каишка и системата за кучета, къмпинг, туризъм и Ин?

FVW Тежки Клипс за Катерене, 25 KN, Клипс за Катерене с автоматично заключване, Скоби за Хамаци, люлки, Фиксирането на каишка и системата

BGN 1.33

Наличност
На склад

【Високо качество и трайност на】 Изработен от ултра силна авиационен алуминиева сплав (7075), който се отличава с ниско тегло и портативност, издържа тегло до 5620 килограма, по-сигурен и надежден 【Характеристики на carabiners с гладка винт фиксиране】 Интимен дизайн с резба гайка на защелке замъка, завъртете ръчно заключване при отваряне и заключете, че е деликатес и не е заседнал. 【Сверхпрочный и голям размер】 Този карабинер с размер 4,5 х 2,9 инча, голям и сверхпрочный.С много гладка повърхност на замъка и порта, без остри ръбове по тях, идеални клипс за ключодържател или съоръжения за хамак. 【Идеален подарък за спорт на закрито и на открито 】 Карабинери с D-образен пръстен са много подходящи за разходки на открито, риболов, къмпинг, за пътуване и т. Сигурно за вътрешна и външна употреба.Надежден карабинер с високо качество за вас, вашето семейство и вашите приятели. 【Не се притеснявайте за следпродажбено обслужване на едно】 Ние отделяме голямо внимание покупки на клиенти, моля, свържете се с нас, ако не ви харесва този продукт.Замяна или пълно възстановяване на парите.FVW е специализирана в разработването на продукти за туризъм на открито, инструменти за спускане по въже, спасителни средства, заключване на кучета и сбруя, окачени хамаци и люлки, катерене по дървета, ключодържатели и т., Карабинери са получили CE и UIAA, че е много по-безопасни и по-надеждни.Нашите карабинери обичани любители на спортове на открито, поради тяхното ниско тегло, антикорозионна защита, мобилност и други предимства.Автоматична система за заключване на винтове гарантира вашата сигурност.Здрав и лек, никога не ръждясва. D-образна форма и идеално залепване на протектора и колан.Противоскользящий и сигурен. Максимално опъване на : 25 KN (5620 паунда).Модерен и стилен външен вид.Се изчисляват на 25 KN с ограничаване на теглото в 5620 паунда всеки.Тя може дори да издържат на лифт по силата на някои автомобили mini cooper. (В зависимост от различните модели).

Опции за продукта

Свързани продукти