.

.

LEPSJGC 28 см Лъжичка за Какашек домашни любимци С Дълга Дръжка, Челюст, Лъжичка за Какашек, Подбирающий Отпадъци от Животински Произход, Куче, Кученцето Приема Отпадъц?

LEPSJGC 28 см Лъжичка за Какашек домашни любимци С Дълга Дръжка, Челюст, Лъжичка за Какашек, Подбирающий Отпадъци от Животински Произход,

BGN 2.67

Наличност
На склад

Лекотата на използване, стрелба, без да докосвате, хигиена и липсата на елементарно конструкция от пластмаса и двойна система със силно напрежение, висока степен на стабилност и издръжливост.Има дръжка и лесно за пренасяне и употреба.За да се отърве ръце от лопата за какашек домашни любимци, можете да прекарват по-малко време за събиране на отпадъци и да прекарват повече време с вашия домашен любимец. Материал : пластмаса.Лекотата на използване, стрелба, без да докосвате, хигиена и липсата на елементарно. конструкция от пластмаса и двойна система със силно напрежение, висока степен на стабилност и издръжливост.Има дръжка и лесно за пренасяне и употреба.Освобождавайки ръцете си от лопата за какашек домашни любимци, можете да прекарват по-малко време за събиране на отпадъци и повече време се наслаждавате на качествена игра с вашия домашен любимец. Материал : пластмаса Цвят : жълто + лилав Дължина на отвора : прибл. 28 см /11,02 инча Размер на купър : прибл. 9x7,5x6,5 см/3,54x2,95x2,55примечание : Моля, позволете 1-3 мм, се различава от ръчно измерване.Поради друг дисплея и друго осветление на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви за разбирането.1 х Лъжичка за домашни любимци.

Опции за продукта

Свързани продукти