.

.

Ihurlu не са симетрични 1/4 TS Моно-женски Микрофон кабел XLR, 6,6 Фута, 6,35 мм, Четвърт инч, аудио пластир кабел XLR, Найлон плитка, Сверхпрочный, без шум, с медна екраниран, за и?

Ihurlu не са симетрични 1/4 TS Моно-женски Микрофон кабел XLR, 6,6 Фута, 6,35 мм, Четвърт инч, аудио пластир кабел XLR, Найлон плитка, Сверхпрочный,

BGN 2.67

Наличност
На склад

◀ Кабел-конектор TS XLR ▶ не са симетрични кабел-изход 1/4 инча на XLR се използва за извеждане на сигнала от микрофона на XLR аудио оборудване с конектор за микрофон 1/4 инчаТози микрофон на кабел се използва главно в караоке-апарати, мощни функции, домашно студио, микшерном дистанционното DJ и т. ◀ Важно известие ▶ Моля, не използвайте този кабел е за свързване на жични микрофона към конектора LINE IN 1/4 инча.Поради неотговарящи на изискванията импеданс конектор LINE IN няма да вземе ясен сигнал. ◀ Спецификация ▶ Дължина на този асиметричен кабел с конектор от 6,35 мм до XLR е 6,6 фута.Тел в найлонов оплетке, тя сверхпрочная и сверхпрочная.Кабел дебел, но ще даде усещане за гъвкавост.Основният проводник е изцяло покрита спирала ОФК (бескислородная мед), под този слой ОФК също се намира слой от алуминиево фолио.Тези два слоя може да защити кабел от влиянието на околната среда.Жак 1/4 " има позлатени дизайн, той може да намали изкривяване на сигнала. ◀ 6,6 фута, 2 опаковки ▶ В комплекта са включени два моно-1-4 инчов конектор XLR.Един с червен пръстен, друга със син пръстен.Друг цвят на пръстена може да ви помогне да поставите щепсела в правилното гнездо.Моля, също така проверете, дали тази дължина за връзката си. ◀ Обслужване на клиенти ▶ Ние предлагаме двугодишна гаранция към този кабел.Ако се сблъскате с някакъв проблем до изтичане на срока, можете да се свържете с нас за помощ.Член на нашия екип ще отговори в рамките на 12 часа.Не са симетрични кабел 1/4 инча до гнездото XLR се използва за извеждане на сигнала от микрофона на XLR аудио оборудване с конектор за микрофон 1/4 инча.Този микрофон на кабел се използва главно в караоке-апарати, hi-fi стерео тонколони с храна, домашно студио, микшерном дистанционното DJ и т. Не измести кабел, в противен случай ще повредите екрана OFC. Не се свържете кабела към вилкам хранене, адаптерам, зарядното устройство или други устройства, които пропускат високи радиочастотные и електромагнитни смущения.

Опции за продукта

Свързани продукти