.

.

3D Силиконова Форма за Сапун със Заек, Форма за Леене Смола Великденски Заек за Производство на Свещи Направи си сам, Декорация за дома от Полимерна Глина, Форми за С?

3D Силиконова Форма за Сапун със Заек, Форма за Леене Смола Великденски Заек за Производство на Свещи Направи си сам, Декорация за

BGN 8.79

Наличност
На склад

【Производство на свещи】Ако искате да направите свещ, моля, пробивам игла отвор в долната част на формата, проденьте восковую сърцевината през дъното на формата, изсипете любимите си съставки, вратовръзка форма гумени ленти, оставете съставки неподвижен дотогава, докато напълно не сформуются, а след това директно отваряне на формата, за да образуват задната част 【Идеален подарък】 Нашата силиконова форма за заек е идеален за вас, вашето семейство, приятели или всеки, който обича ръкоделие.Можете да го изпратите на своите приятели или семейството, като подаръци за Великден, рожден Ден, Коледа, Ден на майката, Ден на Св. Валентин и Нова година. 【Лесна за демонтаж на】 Дизайн с изрязване на краищата може да ви помогне да се отървете от трудна ситуация, демонтаж, дори начинаещите могат лесно да бъдат премахнати.Просто отворете разрез след неговото изпълнение.Повърхност-мека силиконова форма нелипкая, и готови заготовки, може да се извлича от дъното на леко натискане. 【Сладък дизайн】 Форма има традиционни елементи на великденския заек, както оригиналната форма на заек, са много подходящи за Великден.Те могат да създадат усещането за сладост и засилване на празнична атмосфера, което много подходящ за използване по време на партита. 【Многократно използване на】 Форми за заек са идеални за приготвяне на муса, масло, шоколад, кифли, празни приказки, сладолед, замразено кисело мляко, сапун, свещи, украса за торти, кубчета лед и всичко, което може да се готви.Чудесен избор за Великден, сватби, партита, партита на душата, рождени дни. 【Производство на свещи】Ако искате да направите свещ, моля, пробивам игла отвор в долната част на формата, проденьте восковую сърцевината през дъното на формата, изсипете любимите си съставки, вратовръзка форма гумени ленти, оставете съставки неподвижен дотогава, докато напълно не сформуются, а след това директно отваряне на формата, за да образуват задната част. 【Идеален подарък】 Нашата силиконова форма за заек е идеален за вас, вашето семейство, приятели или всеки, който обича ръкоделие.Можете да го изпратите на своите приятели или семейството, като подаръци за Великден, рожден Ден, Коледа, Ден на майката, Ден на Св. Валентин и Нова година. 【Лесна за демонтаж на】 Дизайн с изрязване на краищата може да ви помогне да се отървете от трудна ситуация, демонтаж, дори начинаещите могат лесно да бъдат премахнати.Просто отворете разрез след неговото изпълнение.Повърхност-мека силиконова форма нелипкая, и готови заготовки, може да се извлича от дъното на леко натискане. 【Сладък дизайн】 Форма има традиционни елементи на великденския заек, както оригиналната форма на заек, са много подходящи за Великден.Те могат да създадат усещането за сладост и засилване на празнична атмосфера, което много подходящ за използване по време на партита.

Опции за продукта

Item Type:
Rabbit Candle Mould
Material:
Silicone
Rough Weight:
Approx. 211.00g/7.4oz
Size:
Approx. 8.3x6x5.6cm / 3.3x2.4x2.2in 
Package List:
1 x Silicone Mold 2 x Rubber Ring

Свързани продукти