.

.

Ciieeo Шевни Игли Шевни инструменти Инструменти за Бродерия от Кожата си САМ Набор от Инструменти за Ръчен Бод с Канавкой Гилза от Восъчна Конци за Бродерия Ръчна изр?

Ciieeo Шевни Игли Шевни инструменти Инструменти за Бродерия от Кожата си САМ Набор от Инструменти за Ръчен Бод с Канавкой

BGN 57.12

Наличност
На склад

Инструменти и аксесоари за шалове на кожата са идеални за производство на кожени чанти, улично оборудване, занаяти собствените си ръце, и т Лесен за работа и удобен за переноске, е чудесен инструмент за производството на изделия от кожа.Много удобен и лесен за използване, ще направи процеса на самостоятелно производство на по-приятно и забавно.Качеството на изработка на този изделия безупречно, и ще имате добър опит в използването му.Като пълен комплект аксесоари, можете да произвежда кожени изделия от собствените си ръце, с помощта на този комплект инструменти!. инструменти за шиене.инструменти за шиене.Описание на Този обект представлява набор от инструменти за ръчно шиене със собствените си ръце, за да работи от кожата, чудесно за създаване на проекти от кожата.Изработени от висококачествен материал, те могат да се използват в продължение на дълго време.Всички инструменти са полезни както за начинаещи, така и за професионалисти.Можете да започнете работа по дизайна на кожата с помощта на този комплект за шиене от кожата.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : Дърво, неръждаема стомана, восъчен тел. - Размер : около 17. - Компактен размер, лек и портативен, можете да ги вземете с вас по всяко удобно за вас място. - С един от тези сложни набори за обработка на кожи ще имате необходимото оборудване за самостоятелно приготвяне на качеството на колана или чантата си. - Трайно в употреба, износостойки, имат по-дълъг живот, можете да ги използвате в продължение на дълго време. - Всички инструменти са полезни както за начинаещи, така и за професионалисти.Комплект за ремонт на килими, тапицерии на мебели, палта, палатки, матраци. - Можете да създавате свои собствени модели на кожата си за портмонета, чанти, колани и т., Направете го уникален и красив.- Цвят : Както е показано на фигурата.-Размер : 2,5 X2,5 X17 виж на Помещение и включва 7 х шевни игли, 1 х шиене 1 х гилза за шиене, 3 х роли черни кожени нишки, 3 ролки х бежови кожени нишки.

Опции за продукта

Свързани продукти