.

.

Комплект колан и ивици за кучета, Шлейка Animire за дресура на Служебни Кучета от 8 Ивици за кучета, Отразяваща Жилетка за кучета с дръжка за малки, Средни, Големи и Мног?

Комплект колан и ивици за кучета, Шлейка Animire за дресура на Служебни Кучета от 8 Ивици за кучета, Отразяваща Жилетка за кучета с

BGN 1.33

Наличност
На склад

【ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ】 Пригответе се да се насладите на нашите пакет, който включва в себе си шлейку за служебни кучета и 8 светли ивици на стикери за кучета, като например "да НЕ се ГЛАДИ", "ТРЕНИРОВКА", "ОХРАНА", "КУЧЕ-ТЕРАПЕВТ", "СЛУЖЕБНА КУЧЕ" и "ЕМОЦИОНАЛНА ПОДКРЕПА" Можете да прикачите до 2 ивици едновременно да се отрази на настроението, индивидуалност на кучето, или показване на важна информация за вашата шлейке. 【Дишаща M : 21"-28"; L : 26,5"-36"; XL : 29"-40". Моля, изберете размер, измерив гърдите на кучето.ПРЕМИУМ MATERIAL.NO ДРОССЕЛЬНОЕ МЕТАЛ D-ОБРАЗЕН ПРЪСТЕН.Дишаща и лек материал. безопасен за НОЩУВКИ отразяваща дизайн.ЗДРАВА ПОДПЛАТЕНА ДРЪЖКА С ПОДПЛАТА ЗА УПРАВЛЕНИЕ.Набор от жилетки за кучета Animire от съществено значение за всеки ден, светоотражающая шлейка от нейлонового материал за вълнест приятел. Нашата умна куче на колани, направени с голямо внимание, осигурява максимален комфорт и защита на вашето четвероногому компаньону.Здрав плат и е напълно регулируема тесьма го правят подходящ за малки, средни и големи кучета, като в същото време мека и дишаща подплата предпазва от триене на кожата на вашето куче.Това го прави идеален избор за малки кученца и за кучета в напреднала възраст, дори в горещото време, като се гарантира, че вашето куче ще се чувстват удобно през целия ден.ANIMIRE ВИНАГИ Е БИЛА НАСОЧЕНА КЪМ ПОДОБРЯВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ НА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ. Нашата шлейка за кучета идва с регулируем нагрудным колан и защелкивающейся катарама, която позволява на кучето да се движи свободно и позволява лесно персонализирани си по отношение на растежа.Благодарение на своя прогноза и подтянутому предвид кучето, със сигурност ще се открояват в комплект колан. Нашият отразяваща дизайн снабден с надеждна дръжка на върха на колана, което ви дава незабавен контрол в неочаквани ситуации.Сверхпрочная подплатена дръжка-рамо ви позволява да се справят с всякакви непредвидени ситуации Ние разбираме значението на наличието на удобен и подкрепа на кучешки системата, която ви предоставя по-голям контрол над вашия домашен любимец, особено по време на активния отдих.

Опции за продукта

Свързани продукти