.

.

Устройство за борба с лай Zigzagmars, Най-новото средство за предотвратяване на лай на кучета 2023 г. съобщение, с Регулируеми нива на Ултразвук, Акумулаторна батерия Водо?

Устройство за борба с лай Zigzagmars, Най-новото средство за предотвратяване на лай на кучета 2023 г. съобщение, с Регулируеми нива

BGN 1.67

Наличност
На склад

Продуктът не ще да работи за глухи хора с увреден слух или кучетаИма някои ситуации, когато кучетата са станали безчувствени.За да се избегне това, обръщай регулатор лай на открито само в периоди на нежелан лай.Устройството използва ултразвук с ниска интензивност, безшумно за човек и не причинява вреда.Безопасен за малки, средни и големи кучета.Не всяко куче се учи с еднаква скорост.Моля, изчакайте до 2 седмици. ?【Контрол лай на куче, което го прави отлично средство за контрол на лай на кучета на открито.Той може да бъде напълно заредена за 5 часа и поддържане на 30 дни на нормална работа или 60 дни в режим на готовност след пълно зареждане. ?【Съвети】 Това устройство, за да плаши кучетата, не е приложимо в следните ситуации : агресивни кучета, шумно обкръжение, куче с увреден слух, няколко кучета заедно, кучета под 6 месеца или над 8 години.Ако това все още не работи след две седмици на обучение, или ако това не ви харесва и смятате, че това не си струва парите, ние, без съмнение, ще ви върнем пълната плащане.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за вас. ?【Контрол лай на куче, което го прави отлично средство за контрол на лай на кучета на открито.Той може да бъде напълно заредена за 5 часа и поддържане на 30 дни на нормална работа или 60 дни в режим на готовност след пълно зареждане. ?【Съвети】 Това устройство, за да плаши кучетата, не е приложимо в следните ситуации : агресивни кучета, шумно обкръжение, куче с увреден слух, няколко кучета заедно, кучета под 6 месеца или над 8 години.Ако това все още не работи след две седмици на обучение, или ако това не ви харесва и смятате, че това не си струва парите, ние, без съмнение, ще ви върнем пълната плащане.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за вас.Устройство против лай Zigzagmars е предназначен за премахване на прекомерния, шума на кучетата лаят чрез излъчване на ултразвук, куче да спре да лае, тъй като ще свързват своя лай с този неприятен шум.

Опции за продукта

Свързани продукти