.

.

WELYEA Диамантена Писалка За Рисуване - Коледна Диамантена Художествена Смоляная Дръжка От Неръждаема Стомана с Метални Накрайници за Дръжки 5D Диамантена Живопис Ак?

WELYEA Диамантена Писалка За Рисуване - Коледна Диамантена Художествена Смоляная Дръжка От Неръждаема Стомана с Метални Накрайници за Дръжки

BGN 2.00

Наличност
На склад

【Уникален дизайн】 Нашите диамантени писалки за чертане са изработени от смола с ръчно изработени, колена дръжки са ергономични и ръка не ще се разболее при продължително задържане на химикалкиПочерк на всяка дръжката Diamond point pen не е съвсем същото, като всяка от тях е уникална на произведението на изкуството. 【Висококачествен костюм】 1 бр. диамантени писалки за рисуване, 1 бр. комплект за 3 тренировки, 1 бр. комплект за 6 тренировки, 1 бр. комплект за 9 тренировки, 1 бр. комплект за една тренировка, 1 бр. комплект за химикалки в лакътя, 4 бр.За разлика от обикновените пластмасови подборщиков тренировки, нашите вдигни тренировки са изработени от неръждаема стомана, те са гладки и здрави, им е трудно да се прекъсне / заржаветь / выцвести, и може да се използва в продължение на дълго време. 【Лесна употреба】 Всеки приема тренировки подвижна, управлението е много просто, само трябва да вывинтить го и се притеснявам, и можете да изберете един от многото подборщиков тренировки в съответствие с вашите различни нужди в пробивни, и всеки приема тренировки може да се използва повторно. 【Превъзходни подаръци】 Нашата диамантена писалка за рисуване ярки цветове, новите модели, красиви, прозрачната и полупрозрачна повърхност, луксозен външен вид е различен от другите, това е подарък за рожден ден, Коледа, деня на благодарността приятели, роднини, съученици, други любители на ръкоделието, за да им помогне ефективно и удобно да изпълнява проекти са ръчно изработени. 【WELYEA Обещание】 Ако имате някакви въпроси след получаване на продукта, моля, свържете се с нас по електронната поща възможно най-скоро.Ние ще се погрижим за това, да разреши всички ваши проблеми в рамките на 24 работни часа.Моля, бъдете сигурни за закупуване.

Опции за продукта

Свързани продукти