.

.

Ipetboom Платформа Topper 5шт Платформа за Хамстер Настолни Играчки Декор на работния плот, Декоративна Играчка за Чинчила Интересна Играчка за Чинчила Стабилна Играчка ?

Ipetboom Платформа Topper 5шт Платформа за Хамстер Настолни Играчки Декор на работния плот, Декоративна Играчка за Чинчила Интересна

BGN 0.33

Наличност
На склад

Играчка от чинчила : богат на функции и универсална, може да се използва за подслон, игри, сън, шалашаАксесоар за чинчила : Насърчаване на движение на домашен любимец, чрез развиване на равновесие и координация.Креативна легло за вашите домашни любимци, здрава и износостойкая.Забавна играчка-хамстер : Дава на вашия домашен любимец чувство на сигурност и му дава идеалното място за игри, почивка и сън.Нежна легло за хамстер : идеален подарък за вашия любим домашен любимец, дайте му уютен дом и покажете му своята любов и грижи.Детска площадка за хамстери : Двойно легло ще осигури безопасността на повечето домашни животни, като кучета, котки.Пакетът включва 5 x Функции платформа за хамстер - хамстер или други малки домашни любимци.Осигурете забавно подслон или спальную площадка за малки животни. -Много удобно легло за малки домашни любимци у дома, те вече не ще се чувстват неудобно и добре выспятся в клетка с играчка шиншиллой. -Материал : PS за хамстери -Цвят : Лавандула декоративна носилка за хамстери -Издръжлив на употреба и устойчив на укусам, дълъг експлоатационен живот.Безопасна и вкус, не е която причинява вреда играчка от домашна чинчила за малки домашни любимци. -Богат набор от функции и универсална, може да бъде за подслон, игри, сън, хижа, и т. е забавна платформа за хамстери. -Направете площадка с ръцете си или използвайте я като пейзаж аксесоари за клетки за домашни любимци, много практична дървена платформа за игри с хомяками. -Размер : 25,00 X15,00 X15,00 см. / 9,82 X5,89 X5 настолна играчка за хамстер.Информация за стоки, Маса, легло за хамстери Визуално привлекателен за домашен хамстер. настолна платформа за хамстери Този предмет е изработен от висококачествен материал, за трайно и устойчиво използване. устойчива на легло за хамстери Това е идеалната играчка за вашето малко хамстер, който пълзи, играе, се увлича от приключения и искат да се изследват. играчка за хамстери Освен това, тя може да лазать, да се отпуснат и да играят с малки домашни любимци, а също и да инсталирате колела, купички за храна и бутилка за вода.

Опции за продукта

Свързани продукти