.

.

1 бр. Дръжка с кожена ръба на Направи си сам, Кожевенное Занаят, Бърз Край, Латунная дръжка За маслената живопис, Апликатор, Инструмент за оцветяване на ръбовете - (Цв?

1 бр. Дръжка с кожена ръба на Направи си сам, Кожевенное Занаят, Бърз Край, Латунная дръжка За маслената живопис, Апликатор, Инструмент

BGN 2.00

Наличност
На склад

Цвят : МногоцветенБързо и ефективно петна край с маслени бои.Икономия на масло : Просто се потапя на дръжката в точното масло и прекарайте глава по кожаному ръба.Боя плавно и естествено придобива кръгла форма. материал, здрав за по-дълга употреба.Особености : Бърза и ефективна боядисване на ръбовете на масло.Икономия на масло : Просто се потапя на дръжката в точното масло и прекарайте глава по кожаному ръба.Боя плавно и естествено придобива кръгла форма. материал, здрав за по-дълга употреба.Технически характеристики на : Стока : Писалка за рисуване с маслени бои Материал : дърво + неръждаема стомана Цвят : като на снимката Характеристики на продукта : Материал : дърво Номер на модела : 46.

Опции за продукта

Свързани продукти